recenze

Naturally Friendly Air Bubbles

Naturally Friendly Air Bubbles

Připadá vám, že hry v GameMakeru jsou nemastné, neslané? V tom případě ihned vyzkoušejte dnešní kousek, jenž vám jasně ukáže, že i v tomto prográmku lze vytvořit něco zajímavého a hratelného. Více prozradí ale až naše recenze!
GameMaker je poměrně zajímavý nástroj, s jehož pomocí dodnes vznikly tisíce her. Velká část z nich spadá do kategorie průměru, ale čas od času lze narazit na unikáty, což dlouhou dobu předváděl, všem nevěřícím Tomáškům, zesnulý Shawn Noel. Nebyl ale jediný.

Jmenovat ale všechny alespoň trochu povedené počiny by ale byl prakticky nadlidský úkol, proto mi jistě odpustíte, když to pro dnešek přeskočím a budu se věnovat dnešnímu titulu, které rozhodně mezi ty povedené kousky spadá. Na svědomí ho má jistý Dan Erikkson a díky jeho tvořivosti zde máme opravdu zajímavé dílo, jehož princip je velmi prostý. Pod vodní hladinou ovládáte malou skupinku bublinek vaším úkolem je úspěšně zasáhnout další takové objekty, kterých je v blízkém okolí vždycky spousta. Jakmile se vám to podaří, připisujete si nejen score, ale si i upevňujete své zdraví. Kolem sebe totiž máte vždy jisté zorné pole, které se s každým vaším pohybem zmenšuje. Pokud zasáhnete bubliny, pole se automaticky zvětší. Nestane-li se tak a vy s vaší bublinou toto pole přesáhnete, automaticky nastane exploze.

Pozor musíte ovšem dávat i na nepřátelské objekty, které vám způsobí stejný efekt, jako již zmíněné opuštění pole. Za úspěšné zasáhnutí více objektů pak získáváte i různá komba a vaše score se tak násobí. Jak daleko se ale dostanete, bude záležet hlavně na vaší šikovnosti.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Naturally Friendly Air Bubbles Naturally Friendly Air Bubbles Naturally Friendly Air Bubbles Naturally Friendly Air Bubbles Naturally Friendly Air Bubbles

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce