recenze

My First Skydiving Academy

My First Skydiving Academy

Moralisté, rovnou hledejte další titul. Téma této gamesky je totiž značně kontroverzní. Nebo vám ovládat batole padající kamsi do hlubin a srážet s ním ptáky přijde normální? Čtěte dál, hraje se to skvěle.
Přenést se přes pro mnohé rozporuplný námět plný brutality se rozhodně vyplatí. My First Skydiving Academy je totiž titul, který skutečně září impozantní hratelností. Z ničeho nic se nad jakousi propastí zjeví letadlo a z kokpitu nekompromisně vyhodí nebohé batolátko. Nečekejte ale padák či jakékoli pokusy o záchranu. Pád děťátka musíte korigovat až na dno. Jakýkoli náraz o stěnu vám ubírá životy, lámou se kosti a další části těla. Pokud je váš nebožáček již moc pomlácený, končíte.

Kapitola sama pro sebe jsou ptáci. Ti neustále létají po obrazovce. Pokud máte dostatečnou rychlost, tak je smetete a získáte speciální body. Jestliže jste však zrovna zpomalení (třeba po nárazu na stěnu), od ptáků se odrazíte a uberou vám energii. Jednoduchý princip je skutečně zábavný. Po chvíli se jistě přistihnete, jak se pokoušíte dokončit level s co nejvyšším počtem bodů. Neurazí ani zpracování. Specifický grafický styl, na který je radost pohledět a taktéž příjemná hudba – vše zvládnuto na výbornou. V případě, že vám nevadí trošku morbidní námět, čeká vás skvělá zábava. Zkuste.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

UnHynek | 29.03.08 v 12:41

Máte pravdu, obrázky se nám popletly. Opraveno. Díky za upozornění.

slota | 29.03.08 v 08:18

Podla mna len zamenili obrazky

Yhmed | 29.03.08 v 07:41

Tady jde snad hlavě o to, že se jedná o remake hry Jetpac ze ZX Spectra. Takže dát do mínusu "kontroverzní téma" je blbost. Je to v rámci žánru "remake her" a těžko můžete v remaku nějak měnit téma hry, že?

Taky bych čekal, že autor recenze alespoň něco málo zmíní o původu této hry... Je to jako psát o Fordu Mustang, tvrdit, že má kontroverzní design a nepřipomenout si historii této legendy. Prostě Mustang s jiným designem by ani nebyl Mustang, to samý platí i o této hře, chápeme?


galerie

My First Skydiving Academy My First Skydiving Academy My First Skydiving Academy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce