recenze

Mr. Typer

Mr. Typer

Psali jste někdy milostný dopis? Mr. Typer vám ukáže několik předloh, podle kterých byste i vy mohli zkusit navázat kontakt s osobou, ke které chováte zvláštní city. Zároveň vás však proškolí v psaní na klávesnici, které je náplní této hry.
Mr. Lover, erotická hra, od které si každý slibuje vše, co nemá Playboy či Sandy. Zatím jsme se ho však nedočkali. Jeho vývoj už trvá celkem dlouho, takže by mohlo jít o skutečně revoluční erotickou textovku. Nechme se překvapit. Dnes se však nevěnujeme erotické hře, ale hře, která byla vydána k ní jako minigame. Zapomeňte tedy na erotické choutky a vyzkoušejte si, jak jste na tom s rychlostí a přesností vašich úhozů.

Napsat své vytoužené milostný dopis. Ne pro každého jednoduchý úkol. Pro autora hry to asi žádný problém nebude, i když by se našlo pár stylových chyb, neboť by každý volil jiný přístup, jiná slova a zkrátka se vyjadřoval po svém. Ale o tom je zbytečné diskutovat. Zaměřme se spíše na hru a jak na její úspěšné dokončení. Jak už bylo výše uvedeno, hra prověří vaše kvality, co se psaní na klávesnici (stroji) týče. Úkol je jednoduchý. Před vámi se objeví text, který musíte do určitého času celý opsat. Jde sice o milostný dopis, což by vám asi mělo zpříjemnit psaní, ale v některých částech dopisu je tomu spíše naopak. Slova jsou složitější a často tak dochází k překlepům. Za to se vám strhává čas a pokud si nebudete dávat pozor, může vám být docela horko. :) Po úspěšném napsání dopisu se dočkáte odpovědi od své milé a můžete se i podívat na pár jejích fotek ala Manga. :) Fotky jsou pokaždé zajímavější a v případě, že dohrajete hru do konce, můžete shlédnout to nejlepší z celé hry. Nebudu vás připravovat o překvapení, i když asi tušíte, o co by tak mohlo jít. ;) Ke hře bych měl jednu výhradu. Pokud jste někdy zkoušeli výukové programy pro psaní na klávesnici aneb „pište všemi deseti“, tak asi víte, že při napsání chyby se průběh psaní zastavil, dokud jste chybu neopravili a další překlepy se mezi tím nepočítaly. V případě Mr. Typer však při chybě pokračujete dál a instinktivně se snažíte ji ještě opravit. Mezi tím se vám však text posouvá červeně dál a čas se zkracuje.

Psaní na klávesnici jsme tu už docela dlouho neměli. Vlastně si ani nevzpomínám, že bychom něco takového vydali. Proto si Mr. Typera vážím a přiznám se, že mě příběh hry docela zaujal. Texty jsou někdy dosti okaté a nevkusné. Zkrátka takhle sbalit holku by si přál asi každý. :) Proto se nenechávejte příliš inspirovat, abyste pak FreeGame.cz nemuseli určovat jako důvod vašeho neúspěchu v intimním životě. :)

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

x | 12.05.06 v 21:20

OMFGLOL

hjkjh | 08.07.04 v 19:55

Mne to nejde vymazat poradte please

Piter | 02.07.04 v 23:21

To iste mi napisalo... Opravte to nejak... chcem si zdokonalit rychlost pisania...:)))

kleska | 01.07.04 v 14:22

Nejde to spustit. Rika mi to ze je chyba v souboru alleg40.dll. Skousel sem to stahnout i vic krat ale pokazdy je to stejny.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce