recenze

Monochrome Air

Monochrome Air

Jsou hry jednoduché a jsou hry jednodušší. Potom jsou hry jako Monochrome Air, tedy nejjednodušší. Co to pro vás znamená? Mozek můžete dneska nechat klidně doma, pro hraní není vůbec důležitý.
Jednoduchost nadevše. Přesně tímto heslem se asi řídili vývojáři ze studia Neonair Games, když páchali zrůdnost jménem Monochrome Air. Ne hru zrůdně hnusnou, ale hru zrůdně jednoduchou, v níž jde pouze o jedno. A nehledejte za tím žádné dvojsmysly. :-)

Inu, o co jde? Hráč se tentokrát chápe role trampolíny. Ano, trampolíny. Takové té šikovné věcičky, co když po ní skočíte, vás odrazí k výšinám nebeským. Věc se má totiž takhle: partička neposedných človíčků nevěděla, do čeho píchnout, a tak si řekla, že si půjde zaskákat. Naneštěstí pro vás jde o panáky absolutně nešikovné, kteří nekoordinovaně skáčou, jak se jim zachce. Vaším úkolem je proto pohybovat šikovně trampolínou tak, aby žádná z postaviček nespadla na zem. A nejlepší bude samozřejmě pouze ten, komu paňácové vydrží ve vzduchu co nejdéle.

Grafika je stejně jednoduchá jako hratelnost. Stačí letmý pohled na okolní obrázky: černé pozadí, na něm velmi, velmi jednoduché postavičky... a to je vše. Na druhou stranu musíme uznat, že vizuální stránka má svůj osobitý styl, což rozhodně není na škodu. Ptáte se proto, proč se hodnocení nevyšplhalo výše? Jednoduchost hratelnosti se bohužel projevila na její trvanlivosti. Jinými slovy: už po pár minutách vás začne otravovat stereotyp...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Monochrome Air Monochrome Air Monochrome Air

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce