recenze

Maffays BikeFlyter

Maffays BikeFlyter

Vzpomínáte si ještě na vcelku zajmou gamesku BikeFlyter, kde jste se v roli sympatické mouchy snažili všemožně i nevšemožně vyhýbat projíždějícím motorkám? Pokud ano, zbystřete! Přinášíme vám pokračování! Tentokráte bude ale vše trochu jinak. :o)
Když jsme vám před pár lety přinášeli hru BikeFlyter, netrvalo dlouho a gameska se dočkala patřičné pozornosti, a to i přesto, že po chvilce nastal celkem stereotyp. Pokud jste hru neměli ještě šanci okusit, pak vězte, že váš úkol byl vcelku prostý. V roli sympatické mouchy jste létali nad silnicí, kde čas od času projela motorka, a vy jste museli udělat vše proto, abyste se s touhle motorkou nestřetli.

Dnes bude situace přesně opačná. Budete mít totiž možnost si vyzkoušet onu roli motorkáře a proti vám nastoupí mouchy, které ovšem nebudete smět srážet, ale vyhýbat se jim a nutno říci, že ne vždy to bude úplně snadné. Tyto létavé potvůrky jsou totiž pěkně drzé a v podstatě dokáží svojí rychlostí mnohdy překvapit. Zpočátku, když se pohybujete relativně pomalu, je to ještě v pohodě. Zlom nastane, když hra nabírá na dynamičnosti a vše bude pěkně zrychlovat. V tom případě je potřeba být opravdu v pozoru. Za každou srážku s mouchou se vám odečte jeden z vašich životů. Budete-li úspěšnější, začnou se vám naopak přičítat body. Score se vám rozroste i v případě, že se vám na vozovce podaří sebrat bonus v podobě „CD média“. Potěšující je také fakt, že přehoupne-li váš počet bodů magickou hranici tisíc bodů, automaticky se vám doplní jeden život.

Hra končí stejně jako v případě prvního dílu, když vám nezbude ani jeden život. V tom případě se vám velkým písmem objeví váš konečný bodový zisk. Ten se mi bohužel, i přes tradiční položky, nepodařilo poslat na internet, takže jsem se musel spokojit pouze s tím, že jsem věděl, jak na tom jsem. :o) Dalším nepříjemným nedostatkem je obrovská stereotypnost, která se dostaví po několika zahráních. Do té doby se ale budou bavit všichni. Pokud se chcete tedy odreagovat, pak ve stažení nevidím problém.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

adam | 20.03.07 v 19:45

čím se mám vyhybat te mouše jak se snažím tak se snažím a furt nic poradte mi díky

Jahman | 15.01.06 v 14:23

Zdarek, dobra hra, zvlaste dame-li si poradneho jointa, vivat jehovah!!!!!!!


galerie

Maffays BikeFlyter Maffays BikeFlyter Maffays BikeFlyter Maffays BikeFlyter Maffays BikeFlyter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce