recenze

Linahopp

Linahopp

Pokud již delší dobu toužíte po originálním a zábavném titulu, jste u nás na správné adrese! Linahopp nabízí, i přes své jednoduché zpracování, pořádnou porci zábavy, a to tím neméně očekávaným způsobem. Pastelku do ruky, jdeme odrážet kolečka!
Možná se podivujete, co je na kombinaci pastelky a kolečka tak divného. Abych pravdu řekl, tak všechno. Mě by například toto nikdy nenapadlo. Naštěstí jsou autoři hry chytré hlavičky, a tak máme díky nim možnost zahrát si velice originální a zábavnou hru. V čem tkví kouzlo Linahopp?

Možná je to v její úžasné jednoduchosti. Posuďte sami: Modré kolečko uprostřed obrazovky je něco, jako vaše hlavní základna, kterou musíte ochránit od červených koleček poletujících po úrovni, a to tak, že pomocí kurzoru myši budete vytvářet čáry, které mění směr červených koleček, pokud do nich vrazí. Pokud červené kolečko vnikne do vašeho „domova,“ můžete zapnout celou úroveň znovu, protože máte jen jeden jediný život. Jde především o co možná nejvyšší skóre. To navýšíte sbíráním zelených kroužků, které se po mapě objevují a mizí v pravidelných intervalech. Jednoduché, ale geniální, jak by pravil klasik. A já musím souhlasit!

Grafika je pro tento žánr více než dostačující. Hudba je ale o několik tříd výše. Ač se jedná jen o cca minutovou smyčku, rozhodně se vám bude hudba líbit. Shrnuto a podtrženo, Linahopp je velice originální a zábavný titul, který vás pobaví na dlouhou dobu. Později ovšem omrzí, protože se náplň nijak nemění. Bohužel.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Linahopp Linahopp Linahopp

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce