recenze

Kulička 3D

Kulička 3D

Vžijte se do role sympatické kuličky a zkuste se prokutálet několika levely. Vaši snahu bude doprovázet opravdu skvostné zpracování a spoustu dalších věcí, které dělají z téhle hry opravdu kvalitní počin. Více prozradí ale až naše recenze..
Kulička, míček, tenisák. Při vyslovení těchto tří slovíček se jistě každému z vás vybaví známé kolektivní hry, které si v poslední době velmi úspěšně razí cestu mezi milióny dalších virtuálních počinů. I u nás na freegame máme slušné kvantum těchto her. Jmenovitě se jedná např. o skvělou hříčku Balls, o humorný Ball warz, či o poněkud dětinský Happy Balla 1.0. Dneska tu máme pro vás ale opět jednu opravdovou lahůdku, která je stejně jako Trojská Válka součástí soutěže na Unos-Game, pořádané Pekařem, jedním z tvůrců zajímavé adventury Únos aneb Tajemství hlubin lesa. Na závěr tohohle úvodu bych rád dodal, že následující počin mají na svědomí týpci z Refraktory Games. Zanechme ale tohohle úvodu a pojďme si o následující gamesce říci pár slov…

Po spuštění se tedy ocitáte v roli malé kovové kuličky, se kterou se v několika málo levelech budete pohybovat po velmi úzkých lávkách s nadějí, že sesbíráte co nejvíce finančních prostředků a úspěšně dorazíte do cíle. Zdánlivě jednoduchý úkol ovšem v sobě skrývá řadu úskalí. Fyzikální zákony totiž na každém vašem kroku dokazují svojí moc a jistojistě největším problémem bude vůbec udržet kuličku na lávce. Trpělivost je tedy v tomhle případě váš největší spojenec, kterého asi nejvíce oceníte v pozdějších fázích hry, kdy znatelně přituhuje a každé zaváhání většinou znamená okamžitý restart levelu. Při vašem „putování“ samozřejmě narazíte na několik málo překážek, jež váš skoro vždy dokáží velmi nepěkně vychýlit z vaší původní dráhy. V tomhle ohledu je asi největší lahůdkou silný elektromagnet, od něhož se musíte držet trošku stranou, jinak dopadnete dost bledě.

Velkou překážkou je rovněž i časový limit o celkovém počtu několika málo minut a jehož nepříznivý stav vám bude velmi často „dýchat na záda“. Naštěstí si ho můžete v podobě několika bonusů vylepšit. Kromě toho můžete narazit i na drobné vychytávky. Mám-li být opět konkrétní, jedná se o urychlovač, který vám vaší kuličku velmi pěkně rozpohybuje. Jen si musíte dávat bedlivý pozor na to, aby jste se nedostali přes lávku a nespadli do obrovské propasti, či lávy, zdobící spodní časti jednotlivých levelů, které můžete zakončit pouze a jedině vstupem do zeleného teleportu. Pokud nebude úspěšní, nemusíte zoufat, neboť nejste omezeni žádným počtem životů a vše můžete zkoušet, kolikrát se vám jen zachce. Největším lákadlem bude stejně jako v případě Trojské Války audiovizuální zpracování, které je jedním slůvkem perfektní.

No a to je vlastně asi tak vše, co tahle gameska nabízí. Máte-li rádi kvalitní a zábavné arkády, je pro vás následující počin nutností. Na závěr bych chtěl opět tvůrcům popřát hodně štěstí a opět doufat, že se umístí co nejlépe…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Marian | 08.07.07 v 20:40

Klikni na ikonu diskety s číslem 3.3 MB a pak na download. Funguje to.

Sifisek | 08.07.07 v 19:29

Ja mam takovy problem,me to nejde stahnout,co mam udelat?Nevite nekdo??

kurator | 10.01.05 v 12:06

můžu vám říct ,že fyzika je na celé hře asi nejlepší,a taky grafika.Dalo nám to dost velkou práci udělat.Jinak chce to trpělivost.Já už hru projedu za cca 15 minut.přeju vám hodně zdaru při hraní naší hry.

Prd | 09.01.05 v 17:47

Nesouhlasim.Myslim, ze hra je dost dobra. Jedna se o logickou arkadu, kde hrac potrebuje cit. Logika a cit jsou asi nekomu cizi.

Killerko | 09.01.05 v 17:10

tak toto je uplna shitovina


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce