recenze

Ketchup Factory

Ketchup Factory

Jednoduchá ale přesto originální. Taková je arkáda Ketchup Factory, k jejímuž ovládání vám postačí jedna klávesa. Hra je tedy určena nejen pro běžné hráče, ale i pro ty, kterým to s více klávesami nejde. Zajímá vás více? Čtěte dál!
Když jsem se dozvěděl, že se Ketchup Factory ovládá pouze jednou libovolnou klávesou, byl jsem zvědav, jak to může vypadat. Pochopitelně jsem už pár podobných her zkusil, ale má zvědavá povaha mě vede k vyzkoušení každé další. Příběh hry by byl určitě zajímavý, ale bohužel se na začátku s žádným intrem nesetkáte. Je možné si ho vymyslet, ale dle průběhu hry by muselo jít o šílená rajčata, což jsem doposud neslyšel.

Od začátku hry se nacházíte na místě, ze kterého se nepohnete. Pohyb vykonávají vaši protivníci v podobě rudých rajčat, které mají vykročeno právě k vám. Pokud by se k vám dostali, je jasné, co by z toho bylo. Proto se s nimi musíte včas vypořádat a to rázným způsobem. Otáčet se můžete pouze jedním směrem, což oceňuji, neboť při pohybu oběma směry by hra byla už příliš snadná. Až si budete myslet, že máte namířeno přímo na vašeho rudého protivníka, stačí pustit klávesu a vystřelíte. Střílet můžete neomezeně a velmi rychle po sobě, ale někdy právě do vzniklé mezery, kam nestřelíte, vstoupí rajské jablíčko.

K dispozici jsou tři různé obtížnosti, z nichž tu první bych hned vyřadil a pouze chvíli hrál medium. Hard je to pravé ořechové, díky čemuž je hra alespoň trochu obtížná. Celkově nám toho moc nenabízí, ale každý zvědavý hráč by si měl zkusit, jak se to hraje jednou klávesou. Taktéž fanoušci retro her by měli mít Ketchup Factory jako povinnost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

John Beak | 19.07.05 v 16:18

Hrát jednou klávesou mě vždycky bavilo.


galerie

Ketchup Factory Ketchup Factory Ketchup Factory

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce