recenze

Hacker's Digest

Hacker's Digest

Hackeři mají přístup k informacím normálním smrtelníkům nedostupným. Hackeři stisknou pár kláves a napakují se. O hackerech se točí filmy a píšou knížky. Koho by nelákalo stát se jedním z nich? Absolvujte tento kurz!
Tak tak, stát se hackerem by mohlo být lákavé také z toho důvodu, že je mnoho lidí obdivuje a možná ještě lákavější proto, že mnohem většímu množství osob zvedají mandle. Je to prostě kariéra opředená romantickými pověstmi. Takový hacker je dnes totéž, co v alžbětinských dobách korzár. A proč se o tom zmiňuji? Poněvadž nyní stačí prodělat tento trénink a budete jedním z nich.

Oč jde v reálu. Hacker Digest je logická hříčka, ve které pomocí nastavování panelů usměrňujete pohyb kuličky po dráze z bodu A do bodu B. Start i panely ovšem ovládáte na dálku tak, že musíte výstřelem zasáhnout odpovídající barevně odlišený čudlík.

Hra je vcelku nápaditá, co mě z počátku otravovalo je pomalý průběh hry, což je možná proto, že v dalších levelech je třeba panely usměrňovat i poté, co už je kulička v pohybu. Přesto mám dojem, že nefalšovaný hacker má na své reakce mnohem méně času :) Doufám, že vás hra bude bavit. Zároveň doufám, že vás nebude bavit tak moc, abyste se vydali na zločineckou dráhu ;)

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Hacker's Digest Hacker's Digest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce