recenze

Grow Em

Grow Em

Pěstování květin v té nejoriginálnější podobě. Vaším úkolem je šlechtit dané rostlinky a dopracovat se tak k té nejdokonalejší. Vytvořte si vlastní zahrádku hrající všemi barvami!
Tato hra má velice jednoduchý děj. Vaším úkolem je vypěstovat květinku, kterou máte zadanou v pravém horním rohu obrazovky. Na začátku jsou jen tři malá semínka, ze kterých vám vyrostou tři různé kytky. Každá má jiný obličej, jiné okvětní lístky, a to všechno v různých barvách. Když člověk označí dva rozdílné květy, dostane semínko, ze kterého nakonec vyroste kříženec těch dvou. Tahem myši určujete velikost stonku a vzhledem k malé velikosti zahrádky zakrývá celý výhled spousta květů, hrajících všemi barvami. Chvíli potrvá, než se doberete k té správně zmutované rostlince, ale příroda chce na všechno čas.

Na první pohled vidíte velice jednoduchou obrazovku s představením hry. Následuje krátké poučení, jak vlastně takové šlechtění probíhá a co všechno obnáší. Celé prostředí je velice jednoduché a dominuje mu akorát ta trocha zeleně, která se sem tam pohne. Velice příjemným překvapením je hudba. K celé atmosféře se nečekaně hodí a zůstane vám znít v hlavě, i když s hrou skončíte. Jedná se převážně o jakési brnkání vytvářené smyčcovými nástroji.

Celá hra je velmi originálně pojata a určitě dokáže nabídnout něco nového a neokoukaného. Pokud potřebujete menší rozptýlení a chcete si zkusit své zahrádkářské dovednosti, pak je Grow Em tou správnou volbou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Streee | 03.03.07 v 10:52

lidi nepodařilo se to někomu dohrát já sem si k tomu sedl, chvíli hrál a hned sem měl plnou zahradu kytek a žádná nebyla ta pravá


galerie

Grow Em Grow Em

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce