recenze

Gold Miner Special Edition

Gold Miner Special Edition

Pokud chcete zbohatnout, můžete pro to dělat mnoho věcí. Když však toužíte po zbohatnutí romantickou cestou, pak se staňte zlatokopem! A abyste na to byli připraveni, tak si tuto dřinu vyzkoušejte v dnešní gamesce!
Pokud vám obrázky z hry a nebo i její název vyvolaly neurčité vzpomínky, že jste už něco podobného u nás viděli, pak vězte, že to není šálení. Pokud jste hráli Reel Gold, pak víte, co vás čeká i zde. V roli klasického zlatokopa z poloviny devatenáctého století máte za úkol vytahat ze země co nejvíce valounků zlata, případně jiných cenností (diamanty apod.). Jenže není to zas až tak jednoduché.

Celá země, kterou vidíte průřezem, je totiž plná nejen cenností, ale také zbytečností typu těžkého kamení, zlomyslných skřítků a jiné všelijaké havěti. Váš zlatokop nad tím vším stojí a kývá hákem přivěšeným na rumpál. Vy máte zvolit ten správný okamžik, kdy začne hák spouštět, aby zachytil co nejtěžší valoun zlata. Podle váhy jste totiž placeni. Samozřejmě ale platí, že čím těžší nugget, tím pomaleji ho „stařík“ vytáhne nahoru. Vzhledem k tomu, že čas není neomezený, je potřeba dobře volit, kdy tahat raději menší kousky než jeden obrovský, který už by se třeba do limitu nestihl vyvléct, tak abyste splnili daný výdělek a mohli tak postoupit do dalšího levelu.

Hra má celkem tři módy. Klasický, bezlimitní a akční. Klasický spočívá v tom, že opravdu jen určujete, kdy hák spustit. Vše ostatní obstará zlatokop sám. Bezlimitní je poměrně jasný. Pro postup do dalšího levelu nemusíte splňovat žádný limit, prostě si hrajete, jak chcete. Ale je to nuda. A akční, v něm nejenže rozhodujete, kdy se spustí hák, ale úlovek si musíte taky pěkně sami vytáhnout na povrch zemský střídavým stiskáváním šipek doprava a doleva. Co vám vyhovuje nejvíc, sami si určete.

Velmi zajímavým zpestřením jsou bonusy, které si mezi levely můžete nakoupit u obchodníka za vydělané peníze. V nabídce jsou mimo jiné mrazicí boxy, při jejich použití veškerá havěť v zemi zmrzne (takže se nestane, že byste místo zlatého valounu zachytili náhodně pobíhajícího skřeta), nebo dynamit, kterým můžete odstřelit těžký šutr, který jste nechtíc zachytili hákem a jinak byste jej museli dlouho tahat nahoru. Vrcholem všeho je občas nabídnutá možnost zahrát si na automatu a pokusit se si bezpracně přivydělat. Ale pozor, nevyjde to vždy.

Co se zpracování týče, je na dobré úrovni- jak grafika tak hudba a doprovodné zvuky. Ani příliš bombastické, ani odfláknuté. Z hraní jsem měl příjemný pocit, ačkoli by to tak na první pohled vypadat mohlo, není gameska ani stereotypní. A tak je jen škoda, že jde o shareware, což znamená, že ji můžete hrát jen hodinu čistého času. I to je však dost, to mi můžete věřit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

panco | 04.01.07 v 13:31

jak to mam stiahnuť

hhh | 27.04.06 v 13:54

nevim jak to mam stahnout!!!!!

Rudolf | 25.02.06 v 11:08

mozem si stiahnut tuto hru


galerie

Gold Miner Special Edition Gold Miner Special Edition Gold Miner Special Edition Gold Miner Special Edition

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce