recenze

Gentleman

Gentleman

V roli gentlemana s deštníkem ochraňujte babičky snažící se dostat z domova důchodců do nákupního centra a zpět. Kapky je totiž mohou zabít! A aby toho nebylo málo, některé z nich potřebují pomoc s kufry či taškami nebo se svými psími miláčky!
V jednoduchosti je síla a právě o tom se vás pokusí přesvědčit hezká gameska Gentleman. O co půjde?Jste poslední gentleman na tomto prohnilém světě a není nikdo jiný, kdo by pomohl babičkám jdoucím z domova důchodců nakoupit do města. A proč pomoc potřebují? Mají totiž záhadnou fóbii z dešťových kapek a stačí jen jediná kapka a můžete se s milou důchodkyní rozloučit. Pro ty, co to ještě nepochopili - jedna obyčejnákapka je může ZABÍT!

A právě teď nastupujete na scénu vy, tedy elegantní gentleman s deštníkem, s veledůležitým úkolem: zabraňte kapkám dopadnout na důchodkyně! Za každou ženu, která se bezpečně dostane do města, získáte jeden jakýsi bod. Cílem hry je během pěti minut nasbírat těchto bodů co nejvíc a zapsat se tak do hi-score tabulky. Pakliže by ale tohle bylo všechno, jednalo by se o skutečně velice nudný kousek, a proto je tu řada zpestření. Tím prvním je "vývoj" deštníku. Vždy při dosažení násobků dvaceti pěti (tedy 25,50,75 a 100, víc asi nedostanete :o) se vámzpřístupní nový, hezčí a hlavně větší deštník. Zejména jeho zmíněná velikost je velmi důležitá, protože postupem času chodí stále víc a víc důchodkyň a i kapek přibývá. Tím druhým zpestřením je rozdělení babiček na několik druhů. Zpočátku budete vídat pouze ty obyčejné o holi, ale později začnou křižovat váš monitor babči s kufry a nákupními taškami (jdou strašně pomalu, takže je dobré jim s taškou pomoct) či na vozíku (jedou pomalu, hodí se je odtlačit) a vrcholem všeho jsou důchodkyně se svými nerudnými zvířecími miláčky, tedy pejsky, kteří se vám ochotně zakousnou do kotníku a na nějakou dobu vásenormně zpomalí. Pejsky je proto dobré přeskakovat.

Gentleman splnil vše, co jsem od něj očekával. Zábavná arkáda s příjemnou grafikou a jednoduchým ovládáním, která vás na párdesítek minut pobaví. Kdo by čekal něco víc, bude zklamán. Všem ostatním ovšem mohu na chvíli zábavy Gentlemana jen doporučit!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce