recenze

Fortune Fishing

Fortune Fishing

Dnes si vyjedeme na člunu zarybařit ke korálovým útesům. Svítí sluníčko a mělké vody se návnady chtivou havětí jen hemží. K večeři budou kalmáry a pokud vám mořské příšerky nevoní, ještě tudy proplouvají nedorostlé tresky…
Ostatní rybky nebudou moc k jídlu, ale za pestrobarevná paví oka, skaláry a závojnatky akvaristé rádi nasypou penízky do kasičky. A zlato, vážení, se tu povaluje mnohem blíž než na rybím trhu - přímo pod hladinou. Při troše štěstí se ani nebudete muset pouštět do dobrodružného potápění a nějakou tu piráty zapomenutou truhličku se svítivým obsahem vytáhnete rovnou, ano, na udičku.

Fishing Game se principiálně podobá Spider Hunting, což nešokuje vzhledem k tomu, že obě hry mají stejného autora. Mimo faktický způsob rybaření/chytání mušek se shodují v možnosti volby na akci - ulov co nejvíc za časový limit a kampaň. To už je trochu složitější, na startu máte levný prut z dragstóru za rohem, na něž chytíte leda pár mřenek, teprve až se vám je podaří zpeněžit nakoupíte návnadu, vlasec z nanovlákna ... a tak, však víte.

Pobřežní kapela umí zahrát do nálady a popisovat krásy Sargasového moře a zejména oku lahodící pestrost zdejšího podmořského života netřeba myslím popisovat, dokonale je ilustrují okolní screeny. Poberte nádobíčko, nahoďte motor a hurá na ryby!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

mikiki11 | 22.03.07 v 15:13

je to super hra stiahla som si ju

petryss | 19.03.07 v 18:44

může to bejt dobrýýýý nee???!! co??:-O


galerie

Fortune Fishing Fortune Fishing Fortune Fishing Fortune Fishing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce