recenze

Fix-It-Up Eighties: Meet Kates Parents

Fix-It-Up Eighties: Meet Kates Parents

Bavilo by vás mít bazar, kam přivezou auto, které je buď již staré a oježděné, nebo dokonce ve stavu, které hraničí s vrakem, a vy byste jej opravili, umyli a vylepšili k obrazu svému a za dražší peníz prodali? Tady si to můžete vyzkoušet.
Funguje to takto: zákazník vám přiveze auto, které bývá většinou v docela hrozném stavu. Vy jej můžete, ale i nemusíte vykoupit. Vždycky se vám ukáže cena a u ní palec nahoru nebo dolů, podle toho, jak je pro vás nákup výhodný. Následně auto spravíte na rampě a postavíte na parkoviště, případně ho nabídnete k prodeji. Na parkovišti se často stane, že auto zachází špínou a prachem, tudíž je nutno jej vyčistit. V pokročilejších levelech budete moci auto navíc ještě přelakovat a vybavit moderními doplňky. Čím lepší péče, tím lepší výdělek. U prodeje si dávejte pozor, kolik vám zákazník nabídne, protože občas se může jednat o částku zcela neadekvátní vašemu úsilí. A vy přece chcete co nejvíce vydělat. Váš autobazar však stojí na dvou základních prvcích, a to jsou dělníci a součástky. Průběžně je potřeba obojí dokupovat. Vaši zaměstnanci jsou v každém levelu nastaveni defaultně. Je možné tedy najmout další. Součástky pak budete dokupovat průběžně. V každém levelu dostanete sérii úkolů, které budete muset splnit. Když budete dobří, získáte diplomy za odvedenou práci. Hříčka je pěkně graficky i zvukově ztvárněná. Navíc je rozdělena do přehledných sekcí. Každý level může hráč v případě potřeby restartovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Drticka

Drticka | 10.05.19 v 09:01

nechci áuto

Balty | 25.12.16 v 13:16

Kdysi jsem tu hru moc hrál,pak se mi ztratila a konečně jsem ji zase našel. Je to pěkně vymakaný:-)

Kalousek100

Kalousek100 | 11.11.16 v 00:15

Pěkná hra.

IceSoft

IceSoft | 07.10.16 v 07:13

Dobrá hra.

PavelH

PavelH | 24.07.16 v 20:11

Zajímavý námět

ZdenčaZdenča

ZdenčaZdenča | 14.12.15 v 19:56

super hra

Arwiel

Arwiel | 29.05.15 v 14:55

super zábava. i téma pobavilo.


galerie

Fix-It-Up Eighties: Meet Kates Parents Fix-It-Up Eighties: Meet Kates Parents Fix-It-Up Eighties: Meet Kates Parents Fix-It-Up Eighties: Meet Kates Parents Fix-It-Up Eighties: Meet Kates Parents

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce