recenze

Fishing Derby

Fishing Derby

Rybaření někoho nudí, jiného zas uklidňuje a pro dalšího je to zase celoživotní koníček. Ne že by nějak extra záleželo na tom, do jaké sorty se řadíte, podstatné je to, že dnes se z něj díky níže uvedené freewarovce stane taky pořádně adrenalinový nářez.
Ne, že bychom se už s podobným konceptem tady na Freegame nebo kdekoli jinde nesetkali, to ne, přesto ale působí v té mase hopsaček se zvířátkem v hlavní roli a skoro pásovou výrobou produkovaných vesmírných stříleček poměrně osvěžujícím dojmem.

Přitom na zemi funguje máloco tak jednoduše jako právě Fishing Derby - prostě dostanete k dispozici prut, hejno ryb a (patrně aby bylo trochu veselo) jednoho vyhladovělého žraloka, který vám sice neublíží, nicméně vašemu rybímu kapitálu ve vodě ano. Hra nabízí jak souboj dvou umělých inteligencí, tak mód player vs. computer a player vs. player. Jistě je zbytečné dodávat, která z možností se v rodině se dvěma nebo více dětmi (vlastně to nemusí být ani děti) uchytí nejvíc.

Co říct závětem? Fishing Derby je velmi solidní odreagovávačka, u které se s radostí slezou všichni, kteří disponují hbitýma rukama (hra je zejména zpočátku solidně tvrdým oříškem) a smyslem pro hravost. Jako alternativu bych vám nabídnul do podobného prostředí zabalené, leč pouze freewarové Feeding Frenzy nebo český počin Rybář 2, který je zcela zdarma a zaměřením tentokrát mnohem blíže. Dnes ale patrně nebude alternativy vůbec zapotřebí... Good hunt! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

NewmaN | 30.07.06 v 23:13

Tak tohle je fakt nářez přesně tohle tohle jsem hrával před 12 lety na starých televizních hrách.. pěkná vzpomínka na dětství :)

Lokutus | 15.06.06 v 00:14

80%?!? Mno... ?!? To určitě ne!!!


galerie

Fishing Derby Fishing Derby Fishing Derby

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce