recenze

Fiery Pursuit

Fiery Pursuit

Kdo má na hraní dostatek času, sáhne po nějakém RPGčku či složitější adventuře. Kdo se naopak chce jen rychle zabavit a nemá na přemýšlení čas, bohatě si vystačí s nějakou arkádou. Třeba s Fiery Pursuit!
Hrajete si rádi s ohněm? Hloupá otázka, všichni přeci víme, jak takové hrátky dopadávají. Respektive, co potom odpadává, když nedopadnou dobře. Virtuální oheň je však neškodný. A když je hlavním hrdinou zábavné počítačové hry, láká dvojnásobně.

Pokud někdo doufal, že bude hlavním úkolem ve hře Fiery Pursuit podpalování domů či nějaká jiná nekalost spojená s ohněm, budu ho muset zklamat. Cílem hry totiž není nechat shořet, ale neshořet. Po čas hraní musíte sbírat zelené kuličky, a to tak, že po nich přejedete plamenem. Má to háček: Kuličky jsou roztroušeny po celém levelu a vy je musíte posbírat všechny, k tomu všemu jsou navíc háklivé na oheň, takže se nevyplatí otálet – jinak vám shoří. Zpočátku musíte počítat s tím, že se vám skóre za nasbírané kuličky nevyšplhá zrovna do výšin nebeských; není však nic, co by nedokázal spravit čas, respektive desítky minut poctivého trénování. Hratelnost je jedním slovem dobrá.

Fiery Pursuit neztrácí ani po grafické stránce. Autoři sice nijak nepřekvapí, jejich dílo však neurazí ani co do vizuálního zpracování. Proč tedy nezískal titul vyšší hodnocení? Odpověď je prostá. Stejně jako v případě ostatních her z projektu Experimental Gameplay, odkud vzešla i Fiery Pursuit, se můžete těšit pouze na pár chvilek zábavy. Hrací doba je krátká, velmi krátká.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Fiery Pursuit Fiery Pursuit