recenze

Farm Frenzy: Pizza Party

Farm Frenzy: Pizza Party

Farm Frenzy jsme měli možnost vidět již ve dvou dílech. Tentokrát se zaměříme jenom na výrobu pizzy a na všechno, co je s ní spojené. Chovejte zvířata, sbírejte jejich produkty a vyrábějte vše, co se dá na pizzu použít. Pomáhat vám budou pes a kočka, k dispozici budete mít sklad, auto, a dokonce i letadlo.
Úplně prvním zvířátkem, které si budete moci zakoupit, bude slepice. Je nejlevnější, vyjde vás jenom na stovku. Ostatní zvířátka, jako je koza, kráva nebo prase, jsou o mnoho dražší. Od slepic získáte vejce, nejdříve budete prodávat je, později si pořídíte stroj, jenž z nich vytvoří polotovar. Výhodné je jezdit do města vždycky s tím nejdražším zbožím a pokud možno co nejčastěji to jde. Jedině tak rychle rozšíříte svůj kapitál. Zvířata potřebují k životu jediné – trávu. Aby však na vašem plácku rostla, musíte mít vodu. Ta je ve studni. Naplnění studny vás vyjde na devatenáct zlatých. A mnohdy se budete muset pořádně obracet, abyste stačili uspokojit nároky všech zvířat. Nepříjemnosti vám budou dělat pandy, které v případě, že se dotknout nějakého zvířete, ho v podstatě sežerou. Přijít o prase za padesát tisíc je tak velmi velmi nepříjemné. Proti nim vám pomůže pes, jenž na ně bude štěkat a útočit. Letadlo slouží k dovozu surovin, jež si nejste schopni vyrobit sami, např. mouky. Hra je velmi pěkně grafiky i zvukově zpracovaná, postup však velmi záleží na šikovnosti hráče. Mnohdy se dá v levelu plácat i deset minut a déle :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.09.16 v 11:56

dobrá hra hratelnost je super a zabaví

ZdenčaZdenča

ZdenčaZdenča | 15.12.15 v 16:22

pěstu si, pěstuju..

Hana | 05.11.11 v 18:19

hru jsem si stáhla v plné verzi, ale nemůžu přijít na to jak uložit to, kde jsem skončila. Když začnu hrát od začátku tak třeba uhraji 10 kol, ze hry vyjedu a když se zase do hry vrátím, tak kola nejsou uložena a jedu zase od začátku. Prosím o odpověď na Moravanda79@seznam.cz.


galerie

Farm Frenzy: Pizza Party Farm Frenzy: Pizza Party Farm Frenzy: Pizza Party Farm Frenzy: Pizza Party Farm Frenzy: Pizza Party

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce