recenze

Elu

Elu

Sympatický tvoreček se vrací. Tentokrát bude ale vše probíhat lehce odlišným způsobem, protože četnost nepřátelských útoků se trochu zmenší a vy tak budete mít více času na to, starat se o vaše svěřence. Otázkou ale zůstává, je-li to dobře?
Pokud sledujete náš server trochu pravidelněji, jistě vám neunikla hříčka Elu undersea, kterou jsme vám před nedávnem přinesli. Vše spočívalo v tom, že jste pod vodní hladinou ovládali malého tvorečka a vaším úkolem bylo ubránit vaše kamarády před nájezdy nepřátelských jedinců, kteří navíc měli v sobě nepříjemný virus, mutující všechny, kromě vás.

Dnes půjde o něco jiného, vše je totiž pojato trochu jednodušeji. Ocitáte se totiž na louce a vaším úkolem je „odchovat“ co nejvíce spřátelených stvoření. Stačí všude pěstovat květinky a uvidíte, že se vám vaše potomstvo velmi pěkně rozroste. Času budete mít poměrně dost, protože intenzita útoků oponentů je opravdu minimální, respektive skoro žádná. Čas od času se totiž z malé dírky vyrojí had, kterého není zase tak těžké poslat tam, odkud přišel. To mnohem větší problém je jistá forma zemětřesení, jež velmi, ale velmi pomalu přibližuje konec hry (pravděpodobnější je, že hru vypnete ručně :)). V podstatě jde o to, že se vám čas od času začne trochu zužovat hrací plocha. Než ale dojde k nějaké katastrofě, můžete být relativně klidní.

Jinak co se týče nějakého předem stanoveného cíle, pak můžete být relativně klidní, protože vlastně žádný konkrétní není. Hrajete v podstatě tak dlouho, dokud vás titul neomrzí a dělat si můžete co chcete. Tedy něco na způsob titulu Breeder.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Elu Elu Elu Elu Elu