recenze

Easter Egg Painting Studio

Easter Egg Painting Studio

Velikonoce jsou sice ještě daleko, ale to neznamená, že by se na ně člověk už nemohl připravovat, například si nacvičit design vajec! A nebo si můžete vytvořit vejce v barvách svého oblíbeného týmu nebo země!
Každý, kdo alespoň trochu vládne anglickému jazyku, už po přečtení názvu téhle gamesky tuší, o co v ní půjde. Tím, že jsou Velikonoce ještě poměrně daleko (zaplaťpánbůh) získává Studio plusové bodíky, umožní vám totiž alespoň se na ně dobře připravit, minimálně pokud jde o design velikonočních vajec, která možná koledníkům nabízíte. I pro ty z vás, kdo žádná vejce nechystáte, však představuje poměrně pohodovou hříčku pro odreagování a částečné vybití tvůrčích sklonů.

Vaše studio se skládá ze sedmi trysek, z nichž každá obsahuje jednu z důležitých barev a z otočného stojanu, na němž je posazeno vejce. A nyní je už na vás a vší fantazii, co s ním uděláte, respektive do jakého hávu jej obléknete. Co zamrzí je, že barvy není možné kombinovat. Když něco nastříkáte modře a přes to použijete červenou barvu, nevznikne vám fialová, ale červená. Pokud vám do začátku nevyhovuje bílá barva vajíčka, není problém kdykoli použít některou z barev na kompletně celé vejce- jako jakousi základovku. Tvary můžete tvořit libovolně, vše závisí na vaší zručnosti a samozřejmě ohebnosti oněch trysek. Bohužel, ty nejsou zrovna příliš flexibilní. Ale tvořivý duch si realizaci najde.

Hodnotit technické zpracování hry je dost obtížné. Jednak jste de facto sami tvůrci grafiky a hlavně tam té techniky až tolik není. Na vejce máte 3D pohled, můžete jím libovolně otáčet zprava doleva a obráceně. Vaše snažení podbarvuje velmi nenápadná doprovodná melodie. Závěrem zbývá snad jen dodat, že Studio není dokonalá gamesa. Ale věřím, že své příznivce si najít může. A kdo ví, třeba budete mít o Velikonocích o inspiraci navíc.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Easter Egg Painting Studio Easter Egg Painting Studio Easter Egg Painting Studio

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce