recenze

Dismount Levels Preview

Dismount Levels Preview

Je vám název Dismount povědomý? Levels Preview je několikáté pokračování tohoto neobvyklého simulátoru, který sleduje, jak může člověk dopadnout v určitých bolestivých situacích. Vy mu k tomu pochopitelně musíte pomoct a dostat ho na určité místo, abyste ve hře byli úspěšní.
Jak už bylo řečeno, název Dismount by vám měl být známý, neboť jsem již vydali dvě hry, ve kterých se slovo Dismount objevilo. Tou první byla Porrasturvat - Stair Dismount, kde jsme zkoušeli, jak moc může člověk dostat do těla. Dále to pokračovalo verzí s názvem Truck Dismount - Rekkaturvat, kde už se do toho zapojil i náklaďák, ale dnes se vrátíme ke klasickému pádu ze schodů a překonání několika bolestivých překážek.

Pro začátek byste měli vědět, že hra není pro ty, kteří jen s hrůzou sledují bolestné pády z výšek na zem a jejich následky. Pokud se vám z těchto záležitostí dělá nevolno, Dismnout Levels Preview není nic pro vás, neboť se právě těmito pády budeme zabývat. Na začátku hry se váš „hadrový panák“ ocitá na schodech a po chvíli na něj padá bedna, která ho náležitě omráčí. Po jejím dopadu tedy váš panák padá po schodech a vy ho musíte dopravit pomocí myší na určitá místa. Tím prvním je styk se žlutými bednami těsně pod schody. Druhým úkolem je dostat panáka na zelenou plošinu, která se nachází o kousek dále.

Vypadá to, že na tom není nic těžkého. Vy, co jste předchozí verze hráli asi budete tušit, že to jen tak nepůjde. No a ti, co název Dismount čtou při hraní poprvé by měli vědět, že omráčeného člověka není jen tak lehké dopravit na místo za pár komplikovanými překážkami. Hra má bohužel pouze jeden level, ale na stránce autorů si jich můžete stáhnout více a vyzkoušet je. Mimo toho hra nabízí zajímavý editor, kde se dá též leccos vyzkoušet.

Dismount je pokaždé to samé s pár novinkami. Příliš ohromen jsem nebyl a myslím, že tento typ her je jen tak na chvilkové pobavení. Můžete zkusit pár jiných levelů, které možná budou zajímavější, než ten základní, ale vždy to bude o tom samém. Kdo by však nechtěl vidět, jak může dopadnout, když omráčený padá za schodů? ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Marek | 15.08.04 v 13:00

Když preview značí, že se jedná o betaverzi, tak by to mělo být v názvu. Když hru porovnáš s předchozími verzemi, tak ti to ani nepříjde jako betaverze ;)

pepa | 14.08.04 v 14:57

kdz tu hru spusim tak se mi objevy cerna obrazovka a jediny co vidim a slysim je muzika a kurzor pomozte prosim.

The Master | 14.08.04 v 00:11

Název hry není Dismount Levels Preview, ale pouze Dismount Levels. Ono preview značí, že se jedná o nehotovou betaverzi, kterou autoři zveřejnili na svém webu k testování. Pokud jste hru brali z GameHippo.com, mohli jste si všimnout, že tam ji ještě nerecenzují - u článku je šedivý banner s nápisem Preview.


galerie