recenze

Day in the park

Day in the park

Je těžké býti bohem? Takřka filozofická otázka, na níž dnes recenzovaná hra dodává překvapivou odpověď: nikoliv. Celý den se jen z výšin díváte na lidi a mrzačíte je... Samozřejmě bleskem, jak jinak.
Day in the Park je další z řady her, které vznikly jako součást projektu Experimental Gameplay. I přesto, že byl titul vytvořen v rekordně krátkém čase, ale nabízí vcelku podařenou hratelnost a chlubí se také obstojnou výdrží hrací doby.

Hráčův úkol je přitom více než jednoduchý. Vžije se do role boha, aby mohl pořádně zatopit obyčejným smrtelníkům „tam dole“. A zatápí doslova – na lidi totiž hází blesky. Čím více jich trefí, tím vyšší skóre získá. Samozřejmě i nadále platí staré známé pravidlo všech her i hříček, tedy že vyhraje pouze jeden, v tomto případě logicky jedinec s vyšším číslem v kolonce dosaženého skóre. Nebudete si však házet blesky jak se vám zlíbí... I zabití pěti človíčků naráz pro vás bude ze začátku úspěchem, a tak se budete muset pořádně učit, abyste v závěru mohli odolávat náporu (nebo spíš pokušení?) nespočtu smrtelníků.

Velkou předností Day in the Park je vizuální zpracování. Nemá však cenu plýtvat zbytečnými slovy, okolní obrázky jako prostředek k vytvoření si kladného názoru postačí měrou vrchovatou. Když se přidá dlouhotrvající hratelnost (čítající se v desítkách minut, což ale při velikosti archivu není vůbec špatné), není co řešit. Podobně originální téma se nevídá často...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

rajni | 28.01.06 v 14:56

play game

rectum | 27.01.06 v 14:08

dlouhotrvající hratelnost? neřekl bych.


galerie

Day in the park Day in the park Day in the park

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce