recenze

Dance 2 the Beat

Dance 2 the Beat

Jste vášnivými tanečníky? Chtěli byste si zkusit dělat ty správné kreace podle rytmu? Pokud jste alespoň na jednu z předchozích otázek odpověděli kladně, pak jste na tom správném místě. Tato originální flashovka od Miniclipu vám v tom určitě pomůže.
Další flashovka od Miniclipu na sebe nenechala dlouho čekat. Tentokrát se jedná o onlinovku, takže ji lze hrát pouze v internetovém prohlížeči. Je to jen pár dní, co jsem v televizi viděl jeden zvláštní druh zábavy. Začne hrát hudba, před vámi běží na monitoru znaky a vy musíte do rytmu v ten správný čas položit nohu na příslušný bod na podlaze. No vidíte to, teď to tu máme v počítačové podobě...

Pojďme se nyní podívat společně na princip. Už jsem ho sice v úvodu nastínil, ale to není všechno. Jakmile přejdete na stránku výrobců, můžete hned začít hrát. Po shlédnutí log na vás čeká první krok. Jak je asi jasné, budete tančit. Musíte si ale nejprve vybrat, zda chcete tančit jako muž či dívka. Dále si můžete vybrat jednu ze čtyř barev šatů tanečníka. Poslední krok před samotnou hrou je nastavení obtížnosti. Vybíráte ze tří rytmů hudby od pomalé po docela rychlou. Pro začátek vám doporučuji tu nejpomalejší, naučíte se hru ovládat a později můžete přejít na obtížnější. Pak už se přesunete na svítící podlahu, kolem vás je plno reflektorů a vaše show právě začíná. Hudba začne hrát, tanečník se začne vlnit. Musím podotknout, že jeho pohyb ovládat nemůžete, tancuje podle naprogramování. Vy máte za úkol něco jiného. Ze spodní strany okna se za chvíli začnou vynořovat malé šipičky. V horní části vidíte čtyři šipky v řadě. Každá z nich představuje příslušnou šipku na vaší klávesnici.

Jakmile se šipka zdola dostane přesně do místa šipky nahoře, musíte v ten okamžik stisknout i tu správnou šipku na své klávesnici. Pokud se trefíte přesně, budete odměněni body. Vždy po pokusu vidíte nápis, zda jste se trefili dobře, špatně či perfektně. Časem se naučíte vše odhadnout v ten pravý okamžik. Také poznáte, že stačí mačkat správné šipky podle rytmu. Ten, kdo má rytmus a hudbu v krvi, jistě nebude mít veliké problémy. Ty možná nastanou ve chvíli, kdy si zkusíte obtížnější stupeň. Tam jdou totiž šipky tak rychle, že už to možná přestanete stíhat. Pokud ano, pak nezoufejte a vraťte se třeba k lehčímu stupni. Vše jednou skončí, a tak i váš tanec po chvíli přestane a vy uvidíte své výsledky. Podle svého skóre se můžete zapsat do tabulky nejlepších hráčů a třeba obsadit i první příčky. Máte tak možnost poměřit své schopnosti s ostatními hráči z celého světa. Princip je snad jasný a pokud něco nechápete, určitě vše pochopíte při první hře. Tak hodně štěstí a vysoké skóre...

Jsme na samém závěru tohoto článku. Máme tu opět něco originálního. Jde o další flashovku a znovu připomínám, že jde hrát pouze online. Hudební složka musí být na vysoké úrovni, protože právě o hudbu jde v této gamesce především. Grafika je také na slušné úrovni, vše je ve 3D. Pokud si tedy chcete zkusit tuto netradiční zábavnou gamesku, nic vám v tom nebrání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce