recenze

Crystalfighter

Crystalfighter

Toto je příjemná trojrozměrná gameska na odreagování. Vysbírejte pomocí vaší rakety všechny krystaly potřebné k postupu, musíte to ale stíhat v časovém limitu a nesmíte přijít o svoji energii narážením do elektrického plotu lemujícího vaši cestu. Povede-li se vám to, budete odměněni dalším levelem.
Víte, jsem v některých věcech hodně konzervativní, nejraději mám staré pixelovaté hry složené z bitmapových obrázků, na které jsem si v dětství před více jak patnácti roky navyknul. Přesto ale občas udělám výjimku a pustím si i nějakou tu polygonovou gamesku v 3D. Jako třeba nyní Crystalfighter, který vám zde chci představit.

Jedná se o vydařený herní kousek od našich východních sousedů, který vás možná nadchne, ale možná ne, protože přeci je to už nějaký ten pátek, co tento herní produkt vznikl a zub času je již patrný. Zpracování po stránce grafiky ale i tak jistě potěší, stejně tak jako dobře zvládnutý herní engine.

O co vlastně v Crystalfighter jde. Budete ovládat jakousi raketku, pohybující se na uzavřené ploše (ohraničené elektrickým plotem) a vaším úkolem bude sbírat přítomné krystaly; když nasbíráte krystaly za jeden tisíc bodů, pokračujete do dalšího levelu. Vše ovšem navíc ztěžuje časový limit. Musíte přitom ale dávat pozor na zmíněný elektrický plot, kterého se nesmíte dotýkat, aby vám neubral energii a raketa vám neexplodovala. K tomu je ovšem nutné se naučit váš stroj pořádně ovládat. Setkáte se zde také s nepřátelskými věžemi, které po vás budou střílet, pokud se k nim přiblížíte. Ovšem i vy po nich můžete střílet, takže se jich musíte rychle zbavit a máte pokoj.

Ale dost řečí. Pokud budete mít zájem, hru si stáhněte, jistě potěší a vyplní vaše volné chvíle.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

PavelH

PavelH | 04.01.17 v 23:31

Dobrá hra.


galerie

Crystalfighter Crystalfighter Crystalfighter Crystalfighter Crystalfighter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce