recenze

Crazy Painters

Crazy Painters

Pokud jde o barvičky a čmárání obecně, nejednomu freewarovému guru se vybaví výborná záležitost Battle Painters, se kterou se daly ve čtyřech kamarádech u počítače vyvádět opravdu nevídané psí kusy. Dnešní Crazy Painters jdou přesně touto cestou. Bohudík.
O co tedy v tomto veselém arkádovém mišmaši jde? Dostanete do ruky štětku, zbarvujících plátno jednou ze základních barev, přičemž vtip je v tom, zamalovat co největší část plátna. Což je proti počítači poměrně zábavné, to ano; ale teprve slezete-li se za vaším PCčkem čtyři, poznáte, co je to vlastně "boj o plátno". K dispozici máte i nějaké ty bonusy, jejichž uzmutí má především těsně před koncem pro soupeře vpravdě katastrofální následky.

Suma sumárum jde o veselou hru a jednu z těch tradičních bratrsko-sesterských nářezovek ála Bulánci nebo výše zmíněné Battle Painters, které dnešní hra tak úspěšně kopíruje. Jedinou větší pihou na kráse může být grafická stránka, resp. její neschopnost běžet v nějakém rozumnějším rozlišení. Hodně štěstí při čmárání...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Crazy Painters Crazy Painters

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce