recenze

Club Busta Buena

Club Busta Buena

Taneční kreace jako hra na počítači kategorie PC není věcí zcela běžnou. Parta mladých kreativců z USA si vzala za cíl převést své taneční vize do 3D a oblažit chtivé pařanstvo originálním kouskem. Zdařilo se?
Club Busta Buena je 3D hra vytvořená mladým týmem v rámci programu Fall 2003 Young Artists At Work v Yerba Buena Center for Arts in San Francisco, a to za použití programu Shockwave. Tito hoši a dívky zasedli k úžasnému programu od Macromedii a vstřebali své nápady do originálního tanečního rychlíku. Toliko vyčerpávající oficiální úvod a nyní vzhůru k recenzi.

První, čeho si lačný hráč všimne, je líbivý 3D kabátek, ve němž je celá hra oděna. Na počátku si vybereme „svého“ tanečníka a hurá na trsanou. V pěkně vymodelovaném třírozměrném domě na nás čeká několik vcelku bizarních soupeřů, se kterými se můžeme jako tanečníci utkat. Jednoduchým ťuknutím do protivníka jej aktivujeme a tradááá – ta pravá zábava může započít. Pomocí kláves rozhýbáváme plastické tělo svého tanečníka do roztodivných kreací, přičemž naše snažení můžeme prolnout i nějakým tím poskočením, otočkou či „pa-de-dé“. V první fázi doporučuji striktně kopírovat soupeřovy pohyby, neboť ten jest od počátku zkušenější a je dobré se od něj rychle učit. Pokud jsme jako tanečníci dobří (a hlavně vůbec stíháme) získáme určitý počet bodíků. Pokud tento přesáhne danou mez, obdržíme jisté telefonní číslo (pssst, co s ním je tajemství!), a pokud budeme opravdu hodně dobří, dostaneme „water ticket“. S ním můžeme zaskočit do baru a smlsnout si na virtuálním panákovi.

Na freeware hra vypadá velmi profesionálně, nicméně jakožto starý vlk naší pařanské scény jsou šálkem mého čaje přece jen trochu jiné typy her. Ale – nestranně řečeno – hra je to pro fandy žánru doslova excelentní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

no přece já | 12.09.05 v 18:44

potrebovala bych poradit co se ma udelat s tim telefonnim cislem, nemuzu se kvuli tomu dostat dal. jinak super hra a diky za radu


galerie

Club Busta Buena Club Busta Buena Club Busta Buena Club Busta Buena Club Busta Buena

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce