recenze

Bubble Blower

Bubble Blower

I když dnešní gameska není graficky nějak atraktivní, doporučuji vám, abyste ji nezatracovali. Nabízí totiž velmi decentní, přesto zajímavou porci zábavy a pokud se pro ni rozhodnete, uvidíte, že rozhodně nebudete litovat. Více prozradí ale až naše recenze.
Tým Spam&Cheese stálým čtenářům našeho serveru jistě nemusíme nějak zvláště představovat, protože jste se mohli naprosto bez problémů setkat například s titulem Chain Star a to, že se jedná o zkušené tvůrce, dokazuje i dnešní Bubble Blower.

Nejde sice o bůhvíjak atraktivní titul, přesto má své zvláštní kouzlo, které by bylo velká škoda přehlédnout. Oč tedy jde? Je to velice prosté. Na hrací ploše se nachází několik různě očíslovaných a barevně odlišených bublin. Vaším úkolem je spojovat tyto bubliny do jedné. Pozor ovšem musíte dávat na to, abyste spojovali stejná čísla, ovšem ve stejných barvách. V opačném případě vznikne podivná slátanina. Neříkám ale, že nepoužitelná. Jakmile se vám podaří poskládat bublinu tak, že ve svých útrobách bude mít číslici 3, potom si můžete gratulovat. Automaticky totiž váš výtvor zmizí a připíší se vám body. Vše má ale háček. Bubliny se vám jen tak potulují po úrovni a nemůžete je ovládat přímo. Slouží k tomu malý větráček, který je součástí kurzoru, z čehož vyplývá jak to, že budete celou gamesku ovládat myší, tak i to, že se budete muset setsakramentsky ohánět. Velkým nepřítelem je také voda. Její hladina se neustále zvedá a později nebude vůbec žádnou výjimkou, kdy vám jednotlivé bubliny začnou jedna po druhé padat do vody.

Celkově se mi ale Bubble Blower líbil. Svou trvanlivostí se sice nemůže rovnat většině titulů, přesto pokud si tento kousek stáhnete, nudit se rozhodně nebudete. A i kdyby ano, pak vám nic nebrání prozkoumat detailněji náš archív. Jako forma satisfakce to je výborný prostředek! ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Bubble Blower Bubble Blower Bubble Blower Bubble Blower Bubble Blower

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce