recenze

Bridge Builder

Bridge Builder

Přáli jste se stát architektem, ale nevzali vás na Fakultu Architektury? No, Bridge Builder vám projektování docela nahradí. Budete stavět mosty. Kdo nechce mosty, ať jde jinam ale zbytek sem.
Ano. Bridge Builder je simulací stavění mostů. A abyste si o ní hned za začátku nemysleli nic ošklivého, tak vám řeknu, že se docela povedla. Vaším úkolem v každé misi je postavit most přes jezero (možná přes rybník), přes který pak přejede vláček a musí se dostat na druhou stranu.

Most může klidně spadnout – hlavně, že vlak dorazí v pořádku. Při spuštění levelu na vás vybafne z části mřížkovaná obrazovka. To modré na ní je voda, to šedé je zem a ty bílé tečky jsou body, kde se most může dotýkat země (nikde jinde). Na každý most máte omezený počet prostředků – peněz. Každý kousek (jakkoliv dlouhý) stojí 100 peněz. Takový kousek se staví následovně: zvolíte odkud povede (kliknete na zvolený bod levým „myšítkem“), pak kam povede (stejný postup jako před chvílí) a máte to. Vymazání části provadete tak, že na část mostu najedete kurzorem a stisknete pravé „myšítko“. To je vše.Samozřejmě, že první úkoly jsou jednoduché, ale pravá hra začne až po 8. levelu, kdy jde už do tuhého. Graficky hra nijak neexceluje, ale to se dá očekávat. Zvuky nejsou žádné (což je trochu škoda, protože by BB neškodilo třeba houkání vlaku, nebo křupání mostu) a k ovládání postačí myš. Nevím co říct dál, snad jen: Mostům zdar!!

Dodatek: Soubor, který stáhnete se jmenuje bbdemo, ale je to plná hra. Nic jiného, než bbdemo (zřejmě) nevyšlo. A kdyby se vám ve hře zdálo málo mostů, tak na stránce BridgeBuilder-Game.com jsou mosty ke stažení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

skot11 | 17.11.06 v 12:43

udělal jste někdo 15.kolo? Já ho nemůžu zaboha udělat. poraďte mi prosím

Lokutus74 | 07.11.06 v 22:07

Dohrál jsi to?
Pokud ano, tak tě nemusí pálit, že je to pouze demo, protože plná hra nikdy nevyšla:-).
Další v pořadí je PONTIFEX!!!

janulkah | 07.11.06 v 21:05

proč je to jen demo...

dima | 16.10.06 v 13:21

vihrejsi

joggler97 | 09.04.06 v 16:19

Sere me ze je to jenom demo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anděl | 06.02.04 v 08:23

Taky jsem to nainstaloval na Win98 a vyhodilo mi to taky hlášku ža Aplikace provedla neplatnou operaci a bude ukončena. Už víte někdo co s tím.

Re-harachtes | 23.02.03 v 16:30

hra se mi nainstalovala, ale při zpuštění mi vyhodila hlášku: "Aplikace BRIDGE provedla neplatnou instrukci
v modulu BRIDGE.EXE na adrese 015f:0040118d."...

HELP!!!!!!!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce