recenze

Bilbo: The Four Corners of the World

Bilbo: The Four Corners of the World

A opět tu máme hříčku ze světa restauračních zařízení. Bilbo je profesionální číšník, který svým zákazníkům splní, co jim na očích vidí. Dokážete se vyrovnat s náporem v restauraci a s rozmanitostí přání vašich klientů? Kolik vyděláte za den?
Nejdříve máte k dispozici jenom dva stoly. Zákazníci k vám chodí s určitým přáním. Jakmile je usadíte a zadíváte se na jídelníček, sledujte při přejetí kurzorem, jak se bude daný klient tvářit. Jakmile zahlédnete úsměv, je to to pravé ořechové a objednejte mu u kuchaře toto jídlo. Utržíte tak nejvíce peněz. Někteří hosté mají ještě dodatečná přání. Tam záleží na vaší rychlosti a přesnosti. Samozřejmě je nejlepší, když klienta obsloužíte co nejdříve. Jakmile odejde, sklidíte ze stolu a můžete sem posadit dalšího pána či paní. Jestliže už nebudete mít místo, nic s tím nenaděláte. Hosté budou muset čekat ve frontě. Po každém levelu zjistíte, kolik jste za den utržili a co všechno si budete moci dovolit. Například zvětšíte restauraci, stoly opatříte luxusním ubrusem nebo vybavíte okna těžkými závěsy. Vše je na vás. S vyšším vybavením vzrůstá i prestiž restaurace. Hostů je samozřejmě víc a víc a mají rozmanitější požadavky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Drticka

Drticka | 30.05.19 v 22:37

vypadá dobře

Kalousek100

Kalousek100 | 11.11.16 v 00:09

Výborná hra.

IceSoft

IceSoft | 07.10.16 v 07:10

Perfektní hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.09.16 v 18:58

pěkné

ZdenčaZdenča

ZdenčaZdenča | 14.12.15 v 19:59

zajímavé provedení


galerie

Bilbo: The Four Corners of the World Bilbo: The Four Corners of the World Bilbo: The Four Corners of the World Bilbo: The Four Corners of the World Bilbo: The Four Corners of the World

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce