recenze

Big Bumpz

Big Bumpz

A máme to tady! Konečně i v zámoří populární wrestling se dočkal svého freeware virtuálního zpracování. Autoři navíc nastavili laťku hodně vysoko a kvalita je skutečně znát. Abychom ale jen nechválili, prozradíme i slabší místa. Vše ale až v naší recenzi!
Musím se vám přiznat, že o wrestlingu jako takovém toho zase až tak moc nevím. Viděl jsem několik záběrů z klání a když jsem spatřil místní bojovníky, věděl jsem, že se svojí výškou 186 cm a váhou okolo 70kg, bych mnoho šancí neměl. Dost dlouho jsem měl rovněž za to, že je to sport ve stylu bojovných zápasů, kde vyhrává ten, kdo koho dříve zalehne a vyrazí dech. Možná tomu tak je, možná ne, ale dost často jsou bojovníci k vidění, jak provádí různé psí kusy. Třeba jak skáčou z různých výškových budov, apod. Mě osobně by to tedy nenapadlo provádět, každopádně v dnešní gamesce tuto možnost mít budete.

A na výběr budete mít opravdu slušnou škálu jedinců, kteří tyto, pro normální smrtelníky nemožné úkoly, budou dělat na povel a řekl bych, že i vcelku rádi. Můžete si jich vybrat najednou i několik a poté se navzájem mezi nimi střídat, a to třeba i s kamarádem, který navíc může využít podporu gamepadu. Půjde o to nahrát dostatečný počet bodů, ovšem nepočítejte s tím, že to bude úplně zadarmo. Vystavovat budete vlastní zdraví. Jak už jsem tak částečně totiž nastínil v úvodu, budete skákat z různých vyvýšených míst. Jste-li slabší povahy, jistě zpočátku zkusíte seskok z ringu či z klícky, jež tyto arény obklopuje. Silnější nátury pak nepřekvapí, že je zde připraven mrakodrap, z něhož rovněž musí jak jinak než skákat. Samozřejmě ale ne jen tak, budete muset při seskoku provádět různé akrobacií zalité kousky, za což budete dostávat potřebné body. K tomuto účelu můžete využít i různé předměty. Podaří-li se vám je při seskoku rozmlátit, dostanete extra body a můžete si tak značně přilepšit. Jak už to tak ale bývá, bude vám postupně ubývat zdraví a jakmile klesne na nulu, ocitnete se v nemocnici.

Než se ale ponoříte do hry, je potřeba zvážit vaše možnosti. Jistě proto oceníte nutný trénink, kde si postupně navyknete na různé herní vychytávky a teprve až poté si jistě rádi vyzkoušíte kariéru, kde už vše bude naostro a kde vás každý neúspěch bude bolet mnohem více. Ne za všechny skoky ale dostanete body. Jakmile ale dohrajete kariéru, otevřou se vám ale další možnosti. Můžete si v přiloženém editoru vytvořit vlastní prostředí, v němž budete provádět další vaše kroky. Rád bych se rovněž zmínil o faktu, že než začnete samotnou kariéru, není problém si vytvořit svoji vlastní postavu během chvíle a prakticky s každou vaší volbou se může jednat o naprostý unikát, protože možností je více než dost. Co se týče zpracování, tak zde je gameska rovněž velký překvapením, protože je vše velmi pěkně rozanimované a kupodivu je slušná i hratelnost. Bohužel jediné co zde nenajdete, jsou vzájemné souboje mezi sebou. Můžete se tak maximálně předhánět, kdo udělá lepší seskok či se více zraní.

Kupodivu to je i tak více než zábavné. Big Bumpz je prostě kousek, který vám dovede zpříjemnit nejednu volnou chvíli a i když chvilku potrvá, než se do něj dostanete, rozhodně neváhejte. Stojí to za to, ale důrazně varujeme, abyste něco podobného nezkoušeli i na vlastní kůži, i když to možná vypadá lákavě! ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Speedy | 31.05.08 v 20:37

nede to ani kdiz to extrahuju!!!

Dandys1 | 03.12.07 v 15:16

Docela dobre da se to

whitehand | 13.02.07 v 15:34

Hra Big Bumps nejede,když zapnu boj napíše se eror!!!!!!!Nejede to!!!!!!!!!!!!!!!!!

tonny004 | 25.11.06 v 12:08

slušně řečeno hru s horsím ovládáním než je tahle jsem ještě neviděl

dsad | 14.07.06 v 15:40

adsadad

Radek Tomášek | 18.04.06 v 21:21

No tak, trochu slusnosti do tech prispevku. ;) Ano, je to od stejnyho autora jako Rocky, ale jak jsem zminil v mem predchozim prispevku, nejdulezitejsi je se naucit spravne odhadnout, jak ktery skok se ma provest a pak to pujde samo..Jasne, mohlo to byt vyresene lepe, ze by se tam objevil, podobne jako v komercnim Tony Hawk pro Skater, kuprikladu nejakej tutorial, kde by bylo vse vysvetleny..ale i tady je preci moznost treninku, u ktereho staci posedet tak hodinku a pet, sest slusnych kousku neni pak problem provest..chce to jen cvicit. ;)

Lokutus | 18.04.06 v 20:51

Není to od stejného autora jako Rocky 3D? Je to téměř stejný. Všechno hovadský - což by mi nevadilo, protože klidně hodím bobek na grafiku a zvuky, ale když hratelnost stojí za prd, tak může jí celá hra do... PRDELE!

Radek Tomášek | 18.04.06 v 19:31

No prave me ovladani ani tak problem nedelalo. Kdyz si vezmes, ze to mas jen tri tlacitka u kazdyho hrace..Mnohem horsi je spravne odhadnout vse a dobre skocit, ale i to neni nemozny..Kdyz se dobre cvici v treninku, tak kariera neni az takovej problem. ;)

storm | 18.04.06 v 14:23

Mě ještě přijde jako velký zápor ovládání ;-)
Hrůza a děs si na to zvyknout


galerie

Big Bumpz Big Bumpz Big Bumpz Big Bumpz Big Bumpz

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce