recenze

Beavis and Butt-Head in Hock-A-Loogie

Beavis and Butt-Head in Hock-A-Loogie

Dva blázniví a notně připitomělí týpci se snaží dostat na váš počítač v podobě hry! Námět je jasně zcela originální! Trefte svými zelenými plivanci co nejvíce nicnetušících chodců! Tak jen směle do toho a půl je hned hotovo! :)
Lehce stupidní hrdiny Beavise a Butthead určitě znáte z televizních obrazovek. Pokud je neznáte, vězte, že jsou to dva týpci, co rádi podpalují školu, dělají vylomeniny, posílají staré babičky do pekel,nebo třeba zkouší flusat na svého ředitele. A právě o flusání jde v této hře. Vyberete si jednoho z těchto maníků, vylezete na střechu školy, a jde se na věc! Svého svěřence ovládáte myší. Pohybujete sním po střeše a levým tlačítkem plivete „keňary“. Jednou za čas se vám v puse nahromadí opravdu excelentní nazelenalý kousek, se kterým dostáváte za drefu rovnou dvojnásobek. Úkol je tedy jasný, zasáhnout některý z cílů pod vámi, na ulici. Těsně na hranici vašeho slizu projíždí ve velké rychlosti silná kára, na celce se jménem školy se plazí veverka, občas vyletéí z nějaké třídy vlašťovka, někdy se vám podaří sejmout projíždějícího kluka na kole, a nebo, pokud hodíte svůj flusanec rovnou pod sebe, se vám podaří trefit plešku vašeho ředitele. Celou hru provází ujeté a vtipné hlášky od hrdiny. Hudba, zvuky i grafika jsou opravdu super. Vaše řádění je limitováno časem, který se dá prodloužit jedině vysokým bodovým ohodnocením. Beavis & Butthead in hock – a loogie je správně ujetá hra, kterou určitě doporučuji, protože se opravdu skvěle pobavíte. Pokud se vám tato hříčka líbí, vězte, že rozhodně nění poslední, kde se objeví naši oblíbení týpci..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Marian | 10.08.07 v 17:46

Jo, jo, klasika... zlatý devadesátý, snif:-)

vesmirnyeso | 10.08.07 v 10:00

tahle hra je starsi než mnozí navstevnici techto stranek :)) pamatuji se že byla současti herniho cd Superhry a to už sme v roce 95/96 :))

Hynek Žalčík | 06.08.02 v 22:15

Sme jeden z nejvetsich archivu Cesku, a jeden z velkych ve svete.. mame tu neco pres 530 her. Si snad vyberes, ne? ;o)

Šárka | 05.08.02 v 18:10

tu uz znam neco lepsiho neni????


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce