recenze

Ball Droppings

Ball Droppings

Málokdo asi ocení hru, víceméně postavenou na hudební tématice. Pokud se ale k dané menšině náhodou řadíte, určitě nepřehlédněte Ball Droppings. Titul, který si neklade za cíl dále cuchat vaše titěrné nervy, nýbrž vás uklidnit nějakou tou příjemnou melodií.
Ball Droppings je starší, ale určitě kvalitní hudební hra od jistého Joshe Nimoye - a to slůvko "hudební", to tentokrát platí do puntíku, takže rovnou zapomeňte na nějaké konkrétní cíle, honbu za body, slávou a podobně. Jediným "cílem" na obrazovce plné jakéhosi meteorového deště je stavět bílé plošinky. Když bílá koule, snášející se z nebe, na takovou plošinku narazí, rozezní ji, přičemž výška a hlasitost tónu závisí na síle nárazu a pořadí, v jakém z nebe kuličky padají. V závislosti na počtu a umístění bílých plošinek se tak můžete dočkat vlastní náhodné skladby (Beethovenovy skladby od toho ale nečekejte).

Suma sumárum jde o jednoduchou, černobíle zpracovanou blbinku, která minimálně polovinu lidí odpudí již napohled. V tom co dělá, je však víceméně dokonalá...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Pete | 14.11.06 v 02:01

je to hodně dobrá věcička, jen bych to nechtěl slyšet zhoubičkovanej (B <I o) X

Adam | 10.11.06 v 19:21

Zvuk mi u toho nejde...takže nic

Hudební Vědec | 10.11.06 v 15:00

"Ludwig van Beethoven" je správná verze jeho jména, nikoliv "Beethowen"...


galerie

Ball Droppings Ball Droppings

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce