recenze

Air Flashback – Aviation Simulator

Air Flashback – Aviation Simulator

Vzneste se na křídlech vašeho letadla do ovzduší druhé světové války a zasáhněte do bojů v rámci bohaté kampaně nebo rychlé hry. Tak či onak na vás čeká silný zážitek z letu a vzdušných soubojů. Nenechte váš stroj sestřelit.
Vyberte si letadlo, stranu, za kterou chcete bojovat, a vzhůru mezi mraky a nepřátele.

Hrajete si rádi s letadélky? Vězte, že zde jich bude víc než dost. Zvolte si válečnou stranu, pak jednu kapitolu z kampaně a v rámci této kapitoly konkrétní misi. Samozřejmě, že ne všechno je okamžitě zpřístupněno, a tak budete další úkoly také odemykat.
I z letadel si lze vybírat a pak už vám nic nebrání prosadit se ve vzduchu. Přestože se obrazovka načítá trochu delší dobu, následující vizuální zážitek za to stojí. Abyste si náležitě užili pocit letu a relativní volnosti, máte k dispozici spektrum úhlů pohledu (z, x, c, v). Například pohled přímo z kokpitu, nebo panoramatický pohled na aero zdálky. I když v této vzdálení je nemožné něco nebo někoho trefit, vypadá to hezky :-). To, co by mělo být hlavní devizou hry, tedy souboje s nepřáteli, nejsou vůbec snadné. Jednak to není jen tak sestřelit německé letadlo a jednak kvůli ovládání, na které si budete pěknou chvilku zvykat. Proto doporučuji absolvovat letecký výcvik. Je možné, že vám pak v mnohém pomůže. Na herní obrazovce vám v orientaci pomáhá letadélko modré ukazující směr, zatímco letadélko červené indikuje přítomnost nepřátelských letounů. O všem podstatném vás také informují zobrazené texty. Do ouška vám k tomu všemu hraje svižné kytarové sólíčko. Přiznám, že mně osobně to příliš nevadilo, ale k atmosféře druhé světové války se tento hudební doprovod nehodí.

Pohodové létáníčko to rozhodně není. Musíte si zvyknout na ovládání a ani pak to není žádná jednoduchá hříčka. Přesto musíte tento kousek zkusit. Po grafické stránce se zamilujete a pokud dáte hře pár šancí, budete se náramně bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Vlastik | 01.01.10 v 08:20

Je možné někde stáhnout češtinu pro Air Flashback?

MUDr. Mstibor Háborů | 30.12.09 v 21:22

Hele a tohle je jako co? http://www.q3.cz/images/27Protelata.png

jakub | 30.12.09 v 19:57

hele poradími někdo jak to stáhnout já tady žádný kod ani stáhnout nevidím tak prosím poradte :-D


galerie

Air Flashback – Aviation Simulator Air Flashback – Aviation Simulator Air Flashback – Aviation Simulator Air Flashback – Aviation Simulator Air Flashback – Aviation Simulator

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce