recenze

Wilfred the Hero Part 1

Wilfred the Hero Part 1

První třetina následujícího dobrodružství vás zavede do velice zajímavé země, kde v roli dvou hrdinů budete čelit všemu možnému a snad i všemu nemožnému. Aneb, vítejte ve Wilfredovém světě, který vás v mnohém překvapí.
Hnacím motorem tohoto kousku je tentokrát RPG Maker a autoři Brandon Abley a Teo Mathlein v něm celý projekt vytvářeli slušný rok a půl. V průběhu hraní pak nejednou poznáte, že se jejich mnohdy titěrná práce vyplatila. Protože se jedná o opravdu komplexní dílo, rozhodli se tvůrci celý projekt vypustit na několik částí. Oznámeny jsou celkově dvě, ale vzhledem k tomu, že v té aktuální je dostupná pouze 1/3 z celé hry a maximální level, kterého můžete dosáhnout, je ten devátý, tak lze očekávat, že dílů by mohlo být skutečně více.

Jinak v podstatě provádíte klasické „RPG věci“ a o hutné souboje, sbírání předmětů či vylepšování postavy nouze rozhodně nebude. Potěšilo mě i motivační přidělování bodů k vlastnostem vašich postav. Pokaždé, když dosáhnete nové úrovně, objeví se před vámi strom možných vlastností, atributů. S každým novým levelem můžete přiřadit jeden bod a je skutečně jen na vás, zda-li se budete specializovat pouze na jednu věc anebo půjdete cestou „ze všeho trochu“. Podobný systém byl například k vidění i v komerčním Diablu II.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

kowtnaak | 03.11.08 v 12:00

moc hezky udělaná hra, ale na jednom místě (ca po hodině hry někde) mi vždycky vyskočil bug...ale jinak hodně originální a hlavně to neni až taková procházečka jako některý rpgčka bejvaj


galerie

Wilfred the Hero Part 1 Wilfred the Hero Part 1 Wilfred the Hero Part 1

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce