recenze

Warrior Dragon

Warrior Dragon

Vžijte se do kůže draka, navlékněte zbroj, chopte se meče a vyrazte na fantasy dobrodružství plné zrádných nepřátel, nejrůznějších předmětů a dungeonů a pokuste se zachránit dračí civilizaci před jistou zkázou!
Freewarovek s dračí tématikou moc není. A proto jistě všichni obdivovatelé těchto fantastických bratříčků dinosaurů trpělivě vyhlížejí, kdy se zase nějaká dračí hříčka objeví. Nemusím snad ani dodávat, že podobně je tomu tak s milovníky her na hrdiny, kterých také není příliš mnoho a každý další kousekje doslova vyvažován zlatem. Warrior Dragon tedy zabije dvě mouchy jednou ranou. A pokud mě paměť neklame, tak dračí rpgéčko jsme tu opravduještě neměli.

Jakýsi zákeřný lovec draků zosnoval a provedl ďábelský plán. V zájmu kompletního vyhlazení dračí říše unesl všechna malá dráčata. A vy, jakožto prastarý druh draka válečníka a syn jednoho slavného a hrdinského draka, jste povolán, abyste drakobijce spolu s unesenými dráčaty vyhledal a zachránil tak dračí rasu. Na vaší cestě, jak už to u podobných titulů bývá, potkáte stovky nepřátel, prolezete spousty jeskyní a budete nabušovatsvoji postavu pomocí nejrůznějších druhů zbraní, štítů a zbrojí. A nutno říci, že všemožných druhů vybavení opravdu není málo. Jakmile něco koupíte,zvýší se vám útok, obrana nebo počet životů. A to jsou také jediné tři hlavní atributy ve hře. Kromě nakupování můžete samozřejmě upgradovat svého dráčkataké při získání určitého počtu XP za zabití dostatečného množství nepřítel. Po postupu na další level se vám, stejně jako při koupi nějakého předmětu,zvednou atributy a zase jste prostě trochu silnější.

Zkrátka a dobře, máme tu opět jedno celkem dobré a zábavné RPG. Všechny hráče jistě nezaujme, ale pokud máte tento žánr rádi a toužebně očekáváte každý další kousek, jistě Warrior Dragon neodmítnete. Odměnou vám bude velmi dlouhá hrací doba, nostalgická fantasy atmosféra a typický RPG fenoménradosti z každého zlepšení atributů postavy. Trochu vás ale musím zklamat, technická stránka díla bohužel není nijak oslnivá. V zastaralé a málo detailní graficev rozlišení 320*240 a za doprovodu "suché" hudby se asi většina dnešních hráčů zvyklých na moderní 3D grafiku a ozvučení nebude cítit jako doma.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Alhamain | 20.05.07 v 09:23

Rád bych zde autora recenze doplnil - hra je předělávkou stařičké hry dělané pro konzole a zpracování tomu odpovídá - nebyla snaha nějak je zlepšovat. Přesto z něj získává maximum a hra je docela zajímavá. Tedy pokud vás baví hlavně boj a máte rádi vtipný příběh "jak to vidí druhá strana" - v závěrečných titulcích je k tomuto tématu pěkná báseň.

Vybavením se zlepšuje pouze obrana (štít, brnění) a útok (meč), na životy jsou jen levely. A ač postup po levelech vypadá že přidává tyto atributy náhodně, není tomu tak, je na to přesná tabulka. Pokud máte ve hře nějaký zásek či vás nebaví si kreslit mapy jeskyní, zavítejte na http://www.rpgclassics.com/shrines/pc/warriord/

Talja | 26.11.04 v 15:13

obávám se, že mi to nejede

PITfire | 15.08.04 v 20:15

Halóóóóóóóóóóóó je tu někdooooooooooooooo


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce