recenze

Warlocks Gauntlet

Warlocks Gauntlet

Diablo 3 bude až za nějakou dobu a různých freeware her na toto téma moc není. Proto vám rádi dnes nabídneme tento přímo ultra diablovský kousek. Takže pořiďte si novou myš a objednejte další, tahle hra vám posílí ukazováček.
Tak co, jste připraveni? Dneska se dostaneme do role kouzelníka, který není vůbec nějak bezbranný, jelikož se bude muset vypořádat se stovkami až tisíci nepřátel. Sice nemůžete hrát na někoho jiného, ale opravdu to bude na více jak hodinu stačit. Rozjezd je trošku pomalý, ale dá vám aspoň prostor se začít orientovat v kouzlech, která můžete používat a která se musíte postupně učit na základě získaných zkušeností a vaší úrovně. Doporučuji se vydat převážně v jednom živlu, můj oblíbený oheň byl jasná volba. Během soubojů na mapě je opravdu dobře likvidovat líhně nepřátel, jelikož na vyšší úrovni je hra opravdu těžká a zpotí se nejedno podpaží. Nechybí ani velcí bossové, kteří převážně nejsou problém, jakmile se kolem nich nepohybuje třicet jiných potvor.
Grafika není tou největší přednostní, ale mně osobně se docela zamlouvala. Jedná se o pohled z ptačí perspektivy a nehledí se na příliš mnoho detailů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

MarieH

MarieH | 09.11.17 v 16:42

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.10.16 v 18:30

jojojo bumbumbum


galerie

Warlocks Gauntlet Warlocks Gauntlet Warlocks Gauntlet Warlocks Gauntlet

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce