recenze

Wandering Knights

Wandering Knights

Pokud se vám líbí doby hrdinů a rytířských pověstí, mohla by vás zaujmout i tato hra, ve které budete jednoho takového rytíře ovládat. Sami si můžete vybrat, zda se postavíte na stranu dobra, či zla a pustit se za dobrodružstvím.
Tahle gamesa vám opravdu nechává volné ruce pro to, na jakou stranu se přidáte, zda na tu dobrou, nebo se vydáte po stopách zla. Nicméně ona volnost je zde asi až příliš velká, a tak jsem se zde nesetkal s nikým, kdo by se mnou vedl nějaký dialog. Ovšem příběh vám řekne, že jste vyšli do světa v okamžiku, kdy se na svět dostali monstra z pekla.

Takže co zde vlastně můžete dělat? Celý herní svět máte jen pro sebe, a tak si ho můžete bez problémů projít, aniž byste se vůbec pustili do nějakého souboje. To by ale nebylo ono, a proto si určitě vyberete určitou skupinu, po které půjdete, dokud ji nevyhubíte. Abyste se mohli v boji co nejvíce uplatnit, jsou zde i War Shopy, což jsou vlastně obchody, kde lze nakoupit určitou výstroj, nebo lektvary. Peníze lze najít v sudech, nebo u vašich mrtvých nepřátel.

Grafika je tady na opravdu vysoké úrovni a už jen kvůli ní stojí za to, si tuhle hru zahrát. Postavy jsou hezky propracované a vy si tak můžete užít grafickou podívanou, jakou vám nenabídne jen tak nějaká freewarovka. A dostáváme se k poslední věci, a tou je zvuk. Ohledně toho, se dá znovu pět jen chvála, ten totiž výborně dokresluje celou atmosféru tohohle dílka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

MarieH

MarieH | 08.09.16 v 00:16

Zajímavá hra.

Anteater | 14.09.06 v 10:17

Je to hra čistě pro nudu. Dyž mě přestane bavit HL 2 tak sednu a zabiju tam pár enemys. ..

Unknown-face | 13.09.06 v 19:33

to:ras
Poslyš,o lidech nemůžeš mluvit jako o svých odrazech.Zkrátka příště nepochybuj o inteligenci nebo zraku autorů,neb každý je na tom jinak s vnímáním grafiky.Příště tohle o autorech neříkej,nebo mi budou muset kvůli tobě smazat miliardu příspěvků.

Lokutus74 | 11.09.06 v 23:03

Pivo moc nepiju. Akorát o víkendech. Těch 15 dvanáctek za večer, ale to pak neklikám. V týdnu piju víno, ale nejsem si jist, že by to bylo tím...

Nosi | 11.09.06 v 21:42

Nesmis klikat po desiti pivech! :o)

Ne, ted vazne, nevim kde je problem - me osobne to hlas zapocitava vzdy a nikdy jsem s tim nemel problem. Takze nevim..

KopRus | 11.09.06 v 21:07

Na to nejsem dost kvalifikován, abych ti odpověděl. Takže lituju

Lokutus74 | 11.09.06 v 20:36

Grafika je O.K. K tomu nemám výhrady. Nikdy nestavím na grafice. Hratelnost se mi nepozdává. S hodnocením cca. 70% souhlasím. Přecejenom jsem to hrál asi 15 minut...
AD hlasování hráčů - mně to snad nikdy můj hlas nevzalo... proč?!?

Vozka | 11.09.06 v 20:36

..nehledě na to, že já jsem u téhle hry strávil hezkých pár hodin. Recenze prostě nikdy nemůže být úplně objektivní, vždycky záleží na člověku, který ji píše a jeho neázor se nikdy nemůže shodovat s názory všech ostatních lidí.

KopRus | 11.09.06 v 15:19

Nemůžeš čekat že ve freeware světě budeš mít grafiku jako v Doom 3. Proto se na to musí nahlížet z tohoto pohledu. Jinak o mou inteligenci ani zrak nemusíš mít starost. Jinak co se hratelnosti týče tak se mě taky něják nedotkla. Ale tomu odpovídá i hodnocení 77%, btw. hráči ji dávají mnohem více, viz hodnocení.

Marian | 11.09.06 v 14:39

...až mne z toho mrazí... :-)
Ba ne, zas tak hrozné to určitě není...

Lokutus74 | 11.09.06 v 10:44

A hratelnost je na bodu mrazu... :-(

ras | 11.09.06 v 10:31

grafika je asi tak na stejne urovni, jako bud inteligence, anebo zrak autora tohoto clanku...


galerie

Wandering Knights Wandering Knights Wandering Knights

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce