recenze

Through

Through

A je zase jednou čas hrdinů, kteří se neohroženě pouštějí do různých kobek, dungeonů a stávají se velmi rychle potravou pro zdejší potvory. Jsem opravdu zvědav, jestli to dokážete změnit a dopřát si poctivé odměny.
Hudba většinou není špatná a ve hře je dokonce i poslouchatelná, ale v úvodním menu se spíše leknete, to je krom slabší grafiky asi jediný šok. Hra odpovídá standardní freeware hře, která ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. Vžijete se do role jednoho osamoceného hrdiny, který jde zkusit štěstí do nějakého toho dungeonu. Ty jsou naprosto náhodně generovány a projít jimi není vůbec jednoduché, stačí jedna chyba no a konec na sebe nenechá dlouho čekat. Pravdou je, že si můžete dát i docela na čas, jelikož se jedná o turn-based hru, tedy hrajete na kola. Jelikož se jedná o RPG hru, nechybí ani získávání zkušeností, s každým levelem i zlepšení postavy a samozřejmě sbíráte různé předměty. Ty se dají různé využít, ale každá postava může nebo vůbec nemůže s nimi zacházet. Co se mně opravdu líbilo, byly různorodé potvůrky, prostě s pár pixely se dají stále dělat věci.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Zz | 16.10.22 v 17:54

Grafika opravdu svou "jednoduchostí" zprvu vyrazí dech - jistě to šlo udělat líp. Pokud se ale přenesete přes prvotní šok, docela to jde. Pěkná prolézačka kombkami, jednoduchá kombinační bojovka. V podzemí postupně nalézáte pár lepších zbraní, brnění, vylepšení, několik druhů kouzelných hůlek, lektvarů a svitků. Při zranění se vám na kazdém kroku doplňuje zdraví, ale nemůžete se zde moc courat a dlouze bloudit, protože vám ubývá jídlo, bez něj život a v podzemí je ho málo. Je zde celkem dost potvor, z nichž na každou trochu lepší se musí trochu jinak, byť rozdíl je třeba jen v tom, zda je silnější v diagonálním směru nebo v osách x,y. Kombinace několika potvor vám pak občas dokáže připravit tězké chvilky. Bohužel je zde opravdu chyba, spočívající v tom, že při každém nahrání staré hry se vám zvedne level. Docela pěkné, ale myslím že to chtělo ještě dopracovat a něčím okořenit.

MarieH

MarieH | 09.11.17 v 16:42

Príma hra.

goblin | 16.05.11 v 15:29

Ahojky. Dohráno na HARD. I když ne úplně férově. :) Vlastně ty potvory neměly šanci. Když uložíte a vypnete hru, a pak se do ní vrátíte, jakoby jste získali úroveň (staty se zvednou). Lze udělat nekonečněkrát. Zklamání je akorát absence závěrečného bosse....


galerie

Through Through Through

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce