recenze

The Elf Brothers

The Elf Brothers

I když Vánoce máme nějaký ten týden za sebou, myslím, že není na škodu si je občas připomenout. Zima letos totiž byla opravdu tuhá a docela mě překvapilo, kolik her se s tématikou zimních měsíců urodilo. Jednou z nich je i The Elf Brothers.
Ve virtuálním světe je dnes možné prakticky ledasco. Můžeme létat v letadlech, plavit se na lodích, zachraňovat svět a mnoho dalšího. Nikoho pak nepřekvapí, že je možno zachraňovat Vánoce. Přesně toto téma totiž napadlo lidi z týmu CYS, kteří vytvořili do jedné soutěže opravdu zajímavý příspěvek.

Ta soutěž se jmenovala TDC Christmas 2005 a objevilo se zde spoustu, opravdu spoustu zajímavých titulů (např. Santa Hanta). Dnešní The Elf Brothers je ale RPG jako řemen. Vaším úkolem je vypátrat zmizelého Santu Clause a zachránit tak Vánoce! Možná si řeknete, že se bude jednat o snadný úkol, ale věřte, že tomu tak nebude, protože prakticky po celou dobu budete narážet na různá úskalí. Tím největším budou jednoznačně nepřátelé, kteří by vás rádi viděli na onom světě, a tak udělají všechno proto, aby vás dostali. Vy jim to ale nesmíte darovat a musíte se jim pokusit jejich snahu odvrátit. Novinkou je lehce modifikovaný systém soubojů. Musíte si sice tradičním způsobem zvolit typ a charakter útoku, ale samotná bitka vždy proběhne manuálně, až po stisku patřičných kláves (x/z). Možná mi teď nerozumíte, co jsem tím chtěl říci, ale věřte, že jakmile se ponoříte do víru dění, vše rázem pochopíte. Budete za to odměněni řadou zkušeností. Budete-li zranění, není problém dojít do města a uložit si pozici. Všechny vaše síly se vám zregenerují prakticky ihned.

Můžete se procházet i městem, narazit zde můžete na několik opravdu zajímavých stvoření. Hlavní úkol je ale zcela mimo rámec vaší vesnice. Nemůžu tvrdit, že by titul byl nějak rozsáhlý, ale co mohu s jistou říci je, že autoři odvedli skutečný kus dobré práce a jejich dílko se povedlo. Závěrem bych snad jen rád dodal – stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

The Elf Brothers The Elf Brothers The Elf Brothers The Elf Brothers The Elf Brothers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce