recenze

The Desolate Room

The Desolate Room

Není vám někdy líto starých elektrospotřebičů či jiných přístrojů, které vyhodíte někam do šrotu? Na jejich místo se obvykle dostane stroj mnohem výkonnější, dělající více věcí současně a levnější. Buďme rádi, že neumí mluvit, nebo se pohybovat bez přívodu elektrického proudu, neboť by nám mohly ještě pěkně zavařit.
Konvice na kávu v dnešní hře není zdaleka jediná, která se snaží dokázat, že do starého železa zatím rozhodně nepatří.

Tato hra je jako celek tvořena několika sekcemi. V první ovládáte malou roztomilou konvičku sloužící k přípravě kofeinového nápoje, jíž se plní dílčí úkoly, v drtivé většině něco najít, přinést a sbírat malá vajíčka. Ta vám zvyšují atributy jako rychlost a význam mají i po stránce finanční. Postupně, jak se příběh rozvíjí a rozpoutáte souboj s virem, který napadl paměťové soubory vašich robotích přátel, dostáváte se do druhé sekce tohoto titulu. Obnáší putování pofidérní postavičky uvnitř vašich známých – robotů. Vaším úkolem je likvidovat viry a to dvojím způsobem. Jednak je můžete lehce zničit několika dobře mířenými údery, anebo, to platí pro ty nebezpečnější, se střetnete s protivníkem v bitvě. Ta se odehrává po jednotivých kolech a vy útočíte s jednotlivými členy skupiny. Můžete volit buď mezi útoky, obranou, nebo určitými doplňky k útoku v dalším kole. Po vítězné bitvě je možné si koupit různé útoky, abyste byli ještě silnější.

Hra má pěknou grafiku a klopýtající vařič kávy působí roztomile. Ukládání probíhá automaticky, takže nevidím důvod, proč tuto záležitost alespoň nezkusit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

kowtnaak | 03.11.08 v 11:56

jo pohodičková hra, docela se mi líbil soubojovej systém a systém získávání a rozdělování expů


galerie

The Desolate Room The Desolate Room The Desolate Room The Desolate Room