recenze

Soul Captor

Soul Captor

Máte rádi hry plné cizích světů, ještě cizenších emzáků a velešílených pozemských koumáků, kteří 24h denně přemýšlejí, jak by těm druhým co nejmarkantněji ublížili. Pak je Soul Captor hrou právě pro vás. Možná.
Soul Captor je zvláštní hra, a to nejen proto, že v sobě kombinuje hned několik žánrů (takže ono zařazení do pixly s cedulkou "dungeony / RPG" berte s jistým nadhledem). Tentokrát se kupodivu nesetkáte obléhání země emzáky, nýbrž obléhání emzácké planety druhem Homo Sapiens, protože nějaký nehodný pozemský týpek využil situace a začal si zahrávat s jejich spirituální silou. Hra samotná má pěknou délku a dobrou, poměrně rozmanitou hratelnost, obsahuje hned několik druhů potvor, boje probíhají zhruba v tahovém módu, na druhou stranu je bohužel opravdu "kvalitně" zabugovaná a chybí jí tak základní funkce jako save / load...

Soul Captor by se dal přirovnat k hrnci nedovařené dobrůtky. Hrnci, který ocení především ti, kteří se nebojí experimentovat a nečekají od hry dokonalost. Takovým přeji příjemnou zábavu. ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

MarieH

MarieH | 08.09.16 v 00:27

Dobrá hra.

hypnotyzer

hypnotyzer | 05.02.15 v 06:02

moc dobře vymyšleno, hezké

Clank | 08.09.06 v 14:53

hustý no


galerie

Soul Captor Soul Captor

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce