recenze

ShenSonic

ShenSonic

Kolik let už nejznámější modrý ježek běhá po našich počítačích, konzolích a televizních obrazovkách? Sám nevím. S jistotou však mohu říci, že vám přinášíme další hru s tímto hrdinou. Tentokrát se děj odehrává v malé vesničce v Japonsku, kde zlý Eggman, v asijském stylu samozřejmě, touží po tajemném zrcadle. Na konci jeho splněných požadavků zůstává jedno mrtvé tělo. Sonicův otec.
Cíl našeho modrého ostnáče je tedy jasný. Vrátit to, co bylo neprávem z vesnice odcizeno, ale především pomstít smrt svého otce.

Od drtivé většiny předchozích titulů se ShenSonic liší. Žánrově se totiž posouváme někam mezi RPG a adventuru. Abyste dosáhli určitých výsledků a svých cílů, budete muset chodit po městečku a ulicích v krajině, kde narazíte na spoustu postaviček v mnoha rysech si podobných. V dialogu vám většinou sdělí nějaký úkol nebo požadavek, za který můžete očekávat odměnu nebo alespoň odemčení nedostupné lokace. Svou roli zde hraje také čas a peníze. Za hotovost si kupujete v obchodech různé věcičky a bonusy, ale jen v otvírací době. Dojde rovněž na drobné souboje a telefonní hovory. Těšit se můžete na rozsáhlou plochu, po níž se budete pohybovat. Bohužel to mimo jiné také způsobuje, že se třeba ztratíte, či hůře, že nevíte za kým a kam jít.

Celkově se jedná o relativně propracovanou záležitost, která vyžaduje jistou dávku trpělivosti. A protože se v hlavní roli objevuje známý a oblíbený hrdina, mnoho hráčů i přes své nedostatky osloví a na čas zabaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Petulinda

Petulinda | 08.11.17 v 14:51

text příspěvku

beata | 15.01.08 v 19:05

humus

KaluzaP | 04.01.08 v 11:53

To je nepochopitelná hra.Jak říka autor.


galerie

ShenSonic ShenSonic ShenSonic ShenSonic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce