recenze

Shai-la of the Sith

Shai-la of the Sith

Shai-la pracovala na Hvězdě Smrti, než prošla výcvikem a Darth Vader ji zadal první úkol. To už tato dívka ví, jaké má schopnosti. Ovšem zatím neví kdy a jak je použije. Svět Star Wars opět ožívá na našich monitorech.
Myslím, že hra není určena jen milovníkům této ságy, ale také těm, kteří si rádi zahrají dobrou RPG s adventurními prvky.

Přiznám se, že úplně nevím, kam dnešní titul zařadit. Zato však vím (bohužel :-)), kolik času jsem u ní strávil. Ovšem podotýkám, že dobrovolně. Ovládáte mladou dívku jménem Shai-la, s kterou se v úvodní místnosti naučíte všechny fígle. Telekineze a čtení myšlenek je zde na denním pořádku, stejně jako četné souboje. Jako správná postava z SW máte světelný meč, s kterým rozsekáte nejednoho skřeta v hnědém hábitu.Bitvy, které se odehrávají střídavě po jednotlivých kolech, jsou zdrojem zkušeností pro vaši postavu a při zisku určitého počtu se posunete na další úroveň. To znamená vylepšení některé bojové schopnosti, či vlastnosti z již zmíněných. Také počet životů se zvýší a vy budete připraveni na tvrdší nepřátelé. O všech statistikách jste informováni v panelu v dolní části obrazovky, takže si nemusíte nutně pamatovat, kterým písmenem se dělá ta či ona schopnost. Občas narazíte na obchodníka s lékárničkami, takže nezapomeňte šetřit kredity a mít vždy nějakou tu první pomoc u sebe. Léčebnou proceduru můžete zdarma absolvovat ve vaší vesmírné lodi. Je to otázka zvolené strategie.

Hra je plně ovladatelná klávesnicí, což vůbec ničemu nevadí. Ba spíše naopak je to přijemná změna. Jestli jsem se ještě nezmínil o tom, že se jedná o výborný titul se spoustou zábavy a skvělou hratelností, říkám to teď na konec a jdu zase hrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Petulinda

Petulinda | 07.11.17 v 15:05

text příspěvku

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.02.17 v 18:01

vypadá to zajímavě možná zkusím


galerie

Shai-la of the Sith Shai-la of the Sith Shai-la of the Sith Shai-la of the Sith

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce