recenze

Recettear

Recettear

Všichni fanoušci RPG her pozor, všichni fanoušci Japonských RPG her ještě větší pozor, všichni fanoušci Japonských RPG her s roztomilými slečnami…. hnedka stahujte. Ano máme to demo dlouho očekávané hry Recettear. Povedla se? Čtěte dál a uvidíte.
Hra Recettear vyšla roku 2007 v Japonsku a stala se docela solidním hitem. A jelikož se Japonská kultura šíří stále více na západ, byla hra převedená do anglické lokalizace.
Vše se točí kolem jedné mladé holčiny, která si otevřela obchod s různými věcmi. Od zbraní až po různé nápoje, prostě takové malé vetešnictví. Jelikož se jedná o fantasy svět …. japonský fantasy svět, tak aby svůj obchod vybavila, je potřeba začít prozkoumávat nedaleko dungeony, bojovat s různými nepřáteli a brát loot. Hra je opravdu klasický důkaz jap. rpg žánru a nic mu z něho nechybí. Klasické anime postavičky, šílené rozhovory, ulítlé souboje, ale prostě to dohromady nějak funguje. Bohužel se jedná pouze o demo, a tudíž nemohu dát vyšší hodnocení, i když by si to zasloužilo. Hratelnost dema je něco kolem dvou hodin.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Petulinda

Petulinda | 07.11.17 v 14:59

text příspěvku

Immortal | 29.06.12 v 21:08

pravda, tohle je snad ta nejroztomilejší RPG hra na světě, tky si jí možná koupím :)

Immortal | 29.06.12 v 21:07

pravda, tohle je snad ta nejroztomilejší RPG hra na světě, já si jí tky možná koupím :)

Laethnes | 29.11.10 v 18:34

Hey! Takové dema sem nedávejte, nebo s nějakým velkým červeným nápisem "warning"! Jste zodpovědní, že jsem si tu hru nakonec koupil! XD

No dobře, teď vážně - opravdu dobrá hra pro všechny RPG hráče a otaku dohromady, ale při hraní dema hrozí, že to (demo) nebude stačit :3.


galerie

Recettear Recettear Recettear Recettear

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce