recenze

Monster World RPG

Monster World RPG

Kouzelný kraj v kouzelné zemi, kde šneci mluví a náš hrdina se právě probouzí k velkému dobrodružství, ale především k obědu. Vdejte se do lesů, kde se to hemží zvířátky, roztodivnými postavami a questy. Jste-li připraveni na dlouhou cestu a na boj, můžete vyrazit.
Začátek trochu jak z japonského seriálu jen s tím rozdílem, že do vás vaše zvířátko, a současně nový kamarád, nebude ládovat elektrické šoky.

Ale zpět k této hře. Žánrově tu před námi stojí solidní RPGčko, takže se připravte na spoustu prohledávání širokého okolí a chození. To je doprovázeno četnými souboji. Kdykoli a takřka kdekoli se může vynořit představitel zdejší zvířeny a dát se s vámi do boje. Můžete utéct, ale za to zkušenosti nezískáte. Ty jsou odměnou za vyhraný boj, přičemž útočíte zbraní nebo lektvarem ve chvíli, kdy je plná vaše linka energie.
Navštěvujete různá prostředí a lokace, v kterých vstupujete do domků obyvatel. Povídáte si s nimi a občas z nich vypadne nějaký ten fórek, ale i užitečné informace, či quest. Odměna za jeho splnění vás nemine. Dobrou odměnou by byly peníze, neboť za ty si kupujete nové vybavení a obchodníci nejsou zrovna štědří, když se rozhodnete prodat něco ze své vlastní výbavy.
Celou cestu vás doprovází váš věrný přítel Pepe – létající společník. I ten bude plnit úkoly, takže různorodost zadaní je (snad) zaručena.

Klasické a dobré RPG se špetkou humoru a se vším, co k tomu patří. Užijte si hraní ve světě plném příšerek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Petulinda

Petulinda | 07.11.17 v 15:02

text příspěvku

mmarri | 03.04.10 v 23:31

zasekl jsem se hned v te vesnici Al sedo nebo jak se to pise, kazdopadne je to vesnice kde jsou ty vily, vymlatil jsem tam Mycodiny a ta jedna vile po me chce abych nasel nejak tu jejich kralovnu a nevim kde je nebo jak ju nandu, nevite nekdo?


galerie

Monster World RPG Monster World RPG Monster World RPG Monster World RPG Monster World RPG