recenze

Melrin: The Pendant Quest

Melrin: The Pendant Quest

Melrin se k nám opět vrací a na jeho bedrech je nesnadný úkol. Tamnímu králi byl odcizen královský předmět, který má pro panovníka velký význam a hodnotu a navíc podle legendy ochraňuje kraj před zkázou. Pravdivost tohoto výroku by se dala ověřit po třech dnech úplné nečinnosti. Jenže to si náš hrdina na triko nevezme.

A tak cesta plná zapeklitých hádanek a magie může naplno začít, protože času skutečně není nazbyt.

Je krásný den, slunce svítí a v roli Melrina se vydáváte do města pro něco na zub. Záhy zjišťujete, že vstupní brána je uzavřena a že se strážným se diskutovat nedá. Ostatní staří známí jsou už sdílnější a mohlo by se zdát, že vás nic nezastaví. V adventuře se ovšem kupí jeden problém za druhým, a proto vaše mozkové závity budou neustále v permanenci. Velká hrací plocha k probádání stejně jako spousta předmětů, jsou zde nejdůležitější. Objekty slouží k přípravě kouzel a ke kombinaci mnoha způsoby. Musíte dávat bedlivý pozor, abyste někde nezanechali nějakou užitečnou věc a také prošli všechny dostupné lokace. Ne vždy totiž stačí chodit po vyznačených cestičkách.

Barevná grafika jistě nikoho neurazí a příprava lektvarů je příjemným zpestřením v žánru. Logicky ovšem může přinést nechtěné záseky.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Petulinda

Petulinda | 08.11.17 v 14:53

text příspěvku

hypnotyzer

hypnotyzer | 05.02.15 v 05:59

merlin to je velký kouzelník


galerie

Melrin: The Pendant Quest Melrin: The Pendant Quest Melrin: The Pendant Quest