recenze

Magebane 2: Trinity

Magebane 2: Trinity

Pokud máte rádi RPG, tak vás určitě potěším. Dnes se vám dostane do ruky jedna z nejlepších freeware her z tohoto žánru, kterou jsem hrál. Pokud se vám tyto hry líbí, tak nevím na co ještě čekáte.
Kdysi dávno v zemi Odyosu bylo náboženství, které uctívalo číslo tři. V tomto chrámu byli také tři mniši, kteří se oddávali modlitbám 3x denně. Každý z nich však měl od toho druhého jiné schopnosti.

Jeden byl podivínský kouzelník, druhý velmi dobrý léčitel a ten třetí posílal lidi k léčitelovi, takže jak si asi každý domyslí, byl bojovník. Jednoho pěkného dne při jejich společné meditaci se jim zjeví jejich Bůh. Přikáže jim, aby našli starodávný Talisman Tří jinak je stihne krutá kletba za to, že nejsou dobrými následovníky jeho víry. Co jiného našim mnichům zbývá než se vydat na cestu, že? V tomto momentě se chopíte ovládání vy! Na začátku si můžete vybrat portréty vašich postav, poté je můžete pojmenovat a určit jak se, které povolání bude chovat. Například si můžete vybrat jestli váš kouzelník bude dělat větší demage nebo bude mít víc many do začátku. Celé hra se ovládá myškou. Levým tlačítkem vybíráte postavu popřípadě postavy, s kterými chcete něco dělat nebo se pohnete na určité místo a pravým použijete vybranou schopnost postavy. Ta se zobrazuje na dolním řádku.

To však tady nemusím nějak vysvětlovat, jelikož hra má velmi přehledný tutoriál, který vás zasvětí do základů. Na konci každé lokace v níž máte za úkol něco získat, někoho zabít nebo se někam přemístit se dostanete do menu, v které si můžete nakoupit nové schopnosti manu nebo životy za získané zkušenosti. Velmi doporučuji koupit si brzy Lay to Rest, která vám přidá ze zabitých protivníků manu, kterou ihned proměníte další schopností na léčení. Další zajímavá věc této hry je, že vaši tři mniši jsou spojeny takovými čarami. Nejsilnější jsou v boji , když se všichni tři nacházejí poblíž sebe a čáry mezi nimi jsou tlusté a zelené. Čím delší však mají rozestup, tím jsou čáry štíhlejší a červenější a vaši mniši slabší. Nyní se podívejme na grafiku. Ta je jedním slovem nádherná. Stačí se podívat na obrázky. Zvuky a hudba je na tom podobně. V klidu vám hraje pomalá mírná melodie a v boji se zas ozývá rychlá a svižná.

Musím říci, že tato hra je jednoznačně nejlepší freeware RPG, které jsem hrál. Také má velmi překvapivý závěr příběhu, takže vám ji musím doporučit i přes její větší velikost. Pro fandy RPG je tato hra nutnost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Tomáš | 10.08.04 v 12:33

Čau lidi mám problém. Mám athlona 1600. Po delší době jsem se rozhod, že zapařim ňákou hru.Nejde mi spustit nic! Píše mi to, že problémy s knihovnama. JInak mám XP Proffessional a Ge force 128 a je mi to k hovnu, co mám dělat, prosím poraďte? Reinstalaci jsem zkoušel.Dík Tom

Někdo | 06.08.03 v 17:41

Já si v potu modemu stáhnul hru Magebane 2, nainstaloval a spustil. V Win98 mám DirectX 8 a když to tam spustím tak se mi hra zapne, dám new game, ale tam nic není, žádné postavy k výběru, prostě nic. Tak dám Continue a tam se mi ukáže jinej obrázek s harampádím a už se nestane vůbec nic. Žádná hra se nespustí, ani se nedostanu zpátky do menu. Ve Win ME se zase ukáže hláška že nebyla nalezena potřebná dynamická knihovna D3D8.DLL. Co s tím??? Odpověď bych prosil na e-mail.

Czerfig | 29.06.03 v 11:42

Nazdarek,sem na tu parbu celkem natesenej.Nevim jaky to bude, ale po tom speku na kteryho se chystam urcite narez.Jo a Marto!, nekritizuj veci, ktery bys nedokazala sama vytvorit, kdyz te to jebe, tak se na to vyser a bez se divat na Esmeraldu :-))) papa lidi

Racknee | 12.06.03 v 19:48

Nahodou je to super. Ja to dohral do konce (Ze začatku je dost velka obtižnost) a na vyší úrovně to nemělo cenu. V předposledni misi ziskate předmět při jehož použiti si doplnite všechny životy kolikrat chcete a kdy chcete.. takže už je to o ničem. Ale je to bezva.

Earlen | 04.06.03 v 19:49

Stáhl, rozbalil, nainstaloval, spustil. Jednou jsem to už hrál na Win ME a šlo to, teď mi to na první obrazovce (celá černá, v rohu Loading...) po chvíli načítání vyhodí akúsi chybu.
PS: Na stránkách Villeho Mönkkönena http://koti.mbnet.fi/~bikez/ je nová verze 1.1

Michael McNeil | 30.01.03 v 18:59

Každý má svůj styl a myslím, že náš archiv je dost velký, aby jste si v něm něco vybrali. Ale opravdu si zkuste zahrát jinou RPG freeware hru. Z velkého počtu případů je to o dost horší, než tato. Já osobně jsem jich hrál celkem dost, ale tahle se mi líbila nejvíce.

Marta | 30.01.03 v 18:29

Moje kámoška si to stáhla a já jsem si to u ní zahrála já i ona říkáme,že je hnus vůbec se nám to nelíbí a její kámoška si myslí to samí,je to fakt dost velká trapárna,fuj,fuj,fuj.

ciky | 29.01.03 v 13:04

Perun smažky měj te se -


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce