recenze

Lynn's Legacy

Lynn's Legacy

Oblíbili jste si originální, ujetá, pro běžného středoevropana poněkud tvrdohlavá Japonská RPG? Pak se vám možná šikne Lynn's Legacy - open source RPG, notně inspirované právě podobnými tituly. Račte dál!
Lynn's Legacy je open-source produkt dvou nadšenců, tvořících pod žáštitou SourceForge. Hra připomíná klasické konzolové RPG z Japonska (The Legend of Zelda apod.) - jak grafikou, tak příběhem či spíše způsobem jeho podání. Ten se tentokrát bude motat kolem ztráty paměti, převozu jakéhosi cenného nákladu a jeho následného přepadení. Je dosti pravděpodobné, že vás hodně nažhaví počáteční (byť trochu utahané) intro, jenže dál už je gameska primárně o boji, což samozřejmě ne zrovna každému sedne. Grafická stránka je stylová ruční práce, běžící sice v hodně nízkém rozlišení, nicméně tak už to u japonských RPG, které zcela evidentně posloužily za vzor, bývá.

Pokud se tedy sháníte po ani ne krátké, ani ne moc dlouhé akční zábavě v japonském stylu, či po nenáročném, veselém RPG, je pro vás Lynn's Legacy tou správnou volbou. Na pár minut či hodin je tady jen pro vás, připraveno dobře bavit...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

MarieH

MarieH | 08.09.16 v 00:21

Dobrá hra.


galerie

Lynn's Legacy Lynn's Legacy Lynn's Legacy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce