recenze

Locx 3D

Locx 3D

Dungeon jako vyšitý přistává právě dnes na přistávací dráze našich pařanských letišť! Pravověrní RPG fans a logici si dnes přijdou na své, a také my ostatní si jistě rádi zahrajeme. Grafika pěkná, krok-sun-krok, příšery, pasti, teleporty, prostě lahůdka žánru.
Na počátku je třeba vymezit si slova Dungeon a RPG v kontextu dnešní hry Locx 3D. Podle mne se v tomto případě jedná o Dungeon, tedy pseudo-3D pohyb v labyrintu v krok-sun-krok stylu, a nikoliv o plnokrevné RPG, kde spolu s hlavním hrdinou plníme dobrodružné úlohy a naše postava roste s každou získanou zkušeností. Zde se jedná spíše o logické 3D bludišťátko, tedy průchod bludištěm a řešení logických úkolů (spínače, teleportace, páčky atd.). Jinými slovy Locx 3D není jednoznačně definovatelná hra.

Přesto pojďme k popisu. Hladivá grafika nás jako lehký vánek ovane při každé kroku. Příběh, který by autor Roy Schneider vložil do vínku této hry, bohužel není přítomen, takže jen podle vnějších znaků lze popsat hru jako jeskynní dobrodružství s několika prvky logickými. Je třeba pečlivě zkoumat jednotlivé spínače a znovu a znovu procházet místečka, zda jsme na něco nezapomněli. Cíl hry není jasně definován, nicméně s každým vyřešeným problémem se posouváme dál a dál. Hudba ve hře je esoterická a vhodně doplňuje atmosféru.

Na mém PC hra běhala jako svižný hřebec při námluvách, nicméně u kolegy hra zřejmě z důvodu grafické nekompatibilty ohlásila chybku. Z důvodu staršího data vydání Locx 3D je toto zřejmě jedna z determinujích nepříjemností, nad kterou se většina z vás určitě povznese.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Petulinda

Petulinda | 12.11.17 v 14:20

text příspěvku

PavelH

PavelH | 03.12.16 v 01:12

Super hra.

Marian | 14.07.06 v 11:34

You are welcome! :-)

leducluan | 25.06.06 v 05:34

goor very good
thanks admin!


galerie

Locx 3D Locx 3D Locx 3D Locx 3D Locx 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce