recenze

Last Minute Rush

Last Minute Rush

Pomozte sympatické dívce nakoupit na poslední chvíli dárky pod vánoční stromeček. Bohužel ke vší smůle nemáte mnoho financí, a tak si i na poslední chvíli budete muset zkusit přivydělat. I když grafické zpracování není nejlepší, skvělý námět vás dokáže u hry udržet.
Hned takhle úvodem se vám musím přiznat, že jsem dlouhou dobu zvažoval, do jaké z rubrik gamesku zařadit. Nakonec jsem se rozhodl pro sekci Dungeony/RPG. Last Minute Rush sice není titul primárně určený do této kategorie a srovnávat ho například s Čertem by bylo hrubým prohřeškem. Přesto můžu směle tvrdit, že právě Last Minute Rush má několik prvků, které nikde jinde, než u tohohle žánru nenajdete.

Mám na mysli zejména vývoj postav. Sice to zde není tak, že byste získávali zkušenosti za zabíjení nepřátel, to rozhodně ne. Vše probíhá tak, že chodíte po městě, přijímáte různé brigády, vyděláváte peníze a investujete je do různých dárečků. Samozřejmostí je pak naprosto plynulý pohyb mezi dny. Prostě takové mini hříčka se vším všudy. Zpočátku totiž nemáte vůbec peníze a jedinou šancí jak je vydělat, je vzít si skutečně jeden z mnoha jobů. Výběr je opravdu veliký. Od obyčejného chytání ryb, až po koulování cizích lidí či sekání trávy (což v zimě je opravdu neobvyklé :)). Za vaše snažení pak dostáváte peníze, které samozřejmě můžete investovat. Co koupíte, bude pochopitelně záležet pouze na vás. Dám vám jenom jednu dobrou radu, důkladně mluvte se všemi postavami. Jedině tak zjistíte jejich aktuální potřeby.

Společnost vám dělá sympatická čtyřnohá kočka. Musím se vám ale přiznat, že se občas někde jen tak zatoulala a já ji pak hledal. Naštěstí vždy šťastně. Radost mám celkem i ze zpracovaní. Je sice pravdou, že mohlo být i lepší, ale přiznejme si, mohlo to být taky naopak a vše mohlo být hodně průměrně. Takhle zde máme naprosto pohodovou gamesku pro pohodové hráče.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

MarieH

MarieH | 08.09.16 v 00:26

Krásná hra.

EternalLite | 12.11.12 v 16:09

To je naše webová stránka :) http://el.awardspace.com Děkujeme!

Ale | 29.08.06 v 23:49

skuste tie rybicki su fakt hnusne :D


galerie

Last Minute Rush Last Minute Rush Last Minute Rush Last Minute Rush Last Minute Rush