recenze

Knights of Dillaria

Knights of Dillaria

Knights of Dillaria je překvapivě solidní RPG z dílen mladých slovenských vývojářů, srocených pod zkratkou CS Software. Druhý Fallout, Planescape ani Baldur to sice není, ale díky krátké a vcelku poutavé herní lince nejspíš nebudete mít problém "doklepnout" do konce ani tento FW kousek.
Že Češi, potažmo Slováci, freewarové RPG umí, když chtějí, o tom už jsme se nedávno přesvědčili v případě hodně slušného a hutného počinu Broken Hearts. Dnešní Knights of Dillaria jdou poněkud zjednodušenou cestou v lehkém poklusu za nimi. Bráno s nadsázkou je hra samotná směsicí Zeldy (grafika) a Oblivionu (příběh - a ne, opravdu to není kompliment :)).

K zajímavostem - KoD vám hned od začátku umožní vléci si s sebou dva hrdiny, což může, ale nemusí, být vnímáno jako určité zjednodušení zejména v bojích. Ostatní ryze RPG prvky jsou řekněme na standardní, ničím nevybočující úrovni. KoD je hrou krátkou a bez nějaké zajímavější zápletky. Ta ovšem sama o sobě není až tak špatná, abyste toto krátké RPG měli zásadní motivační problém vůbec dohrát, neřkuli dokonce úplně opomenout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

frod0pipin

frod0pipin | 01.03.16 v 10:16

zajímavá hra, ta grafika je super


galerie

Knights of Dillaria Knights of Dillaria Knights of Dillaria

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce